Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weselnagirl

Dodatki do sukienki, proszę o radę

Polecane posty

Gość Weselnagirl

Cześć dziewczyny! Kupiłam sukienkę na wesele w kolorze szafirowym, ale nie mam pojęcia jakie dodatki do niej będą pasowały. Liczę na wasze rady. Link pokazuje tylko kolor, jeśli chodzi o kroj to jest lekko za kolana, ma dość szerokie ramiączka, jest obcinana pod biustem, a materiał jest bardzo lekki, z góry dzięki!!! http://www.papilot.pl/article/1522/Szafirowa-Kayah.html

Gość Weselnagirl
Dzięki!!! Chciałabym dobrać coś naprawdę fajnego, ale nie wiem czy np. buty i torebka mają być w tym samym kolorze a co z naryciem ramion, bolerka wydają mi się wieśniackie, to może żakiet?

torebka i buty nie muszą być w tym samym kolorze to zależny od ciebie. trzeba pamiętać tylko o zasadzie 3 kolory:) ja lubię łączyć dodatki w jednym kolorze ale w różnych jego odcieniach np jasny szary, srebrny, grafit. jak wolisz jak lubisz jak ci się spodoba:) bolerko to zależy jakie. wiadomo satynowe ze stójką może być kiczowate ale np. ażurowe? luźna bawełna? len czy koronka trzeba poszukać. żakiet także jak najbardziej nawet bardziej elegancko będzie wyglądał:) a może szal lub chusta?

Gość
ja bym dala zlote:)

Gość Weselnagirl
Nibys dzięki!!! mam nadzieję, że będę wyglądać stylowo, albo przynajmniej poprawnie:)) a ty zajmujesz się modą czy tylko to takie hobby?