Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana nie wiem co robic

uderzyl mnie

Polecane posty

pilismy zaczął sie czepiać mojej koleznaki [nikt sie nie wtykal .. ] mnie na chwilke nie bylo gdy wrocilam ona sie nie odzywala stala na drugim koncu a on podszedl i za NIC ją walnął w twarz..BYLO pelno chlopakow i NIKT !! nic nie zrobil :/ za to ja wzielam butelke i walłam mu w głowe.. nic mu sie nie stalko uciekl ;/ tyle ze ja poszlam za nim poszedl do domu .. ja wracalam tam do ludzi a ten cwel wybiegl z nozem do mnie PRZECIEZ ON KURWA MA 34 lata!!!!!! chcial mnie z tego uderzyc ale stanąl przede mną jakais chlopak. zaczelam go prowokowac i wyrzucilam mu ten nóż za siebie a gdy odwrocilam glowe zobaczylam policje w tym samym momencie ta kurwa uderzyla mnie z głowki w GLOWE !!@[dziewczyne] upadlam na ziemie .. podszedl policjant jestem PEWNA ze wszystko widzial zapytal o moje dane i powiedzial SAM OD SIEBIE ze jesli sie przewrocilam mam wstac i isc do domu KURWA!!!!!!!!! policjant tak powiedzial ;/ a teraz nie wiem czy zadzwonic po ludzi zeby ten cwel dostal w ryj czy odpuscic juz poprostu to wszystko mialo miejsce wczoraj tak po 6 rano

Gość powiem krótko może dotrze
P.A.T.O.L.O.G.I.A :O

Gość załamana zatroskana
boze :o musisz z nim porozmawiac, koniecznie, a potem terapia ale macie jeszcze szanse kazdy ja ma jezus..

ale to nie byl moj chlopak,kolega ze trzy razy w zyciu z nim gadalam [nigdy! go nie lubialam] ..