Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nektara

On jutro przyjeżdża i...?

Polecane posty

Poznałam go na forum. Nie był to portal internetowy. Przyjeżdża jutro do mnie. Mam swoje mieszkanie,ale przebywam tam stosunkowo mniej niż u rodziców. Zaprosiłam go jednak do siebie. Oprowadzę go po mieście. Tylko zastanawiam się,czy coś przygotowywać,czy zjemy już gdzieś poza domem?

Gość skadi
a jak dlugo sie juz znacie? i jak dlugo ma zamiar u ciebie zostac?

Od 1,5 miesiąca. Nie,przyjeżdża tylko na 1 dzień. Pierwsze spotkanie,więc za bardzo nie wypada zostawać na noc.

Gość pkiujj
ale troche strach tak go do domu zapraszać:/ lepiej na pierwszy raz zapros go go restauracji gdzie są LUDZIE bo nigdy nic nie wiadomo a jak okaze sie ok to nastepnym razem do domu.

Gość Magicca
W zadnym wypadku nie zapraszaj go do domu!!! Nie znasz czlowieka, 1,5 miesiaca to jest nic. Oprowadz go po miescie, pojdzcie na obiad, na spacer... Tak bedzie bezpieczniej.

No własnie zastanawiałam się nad tym,że trochę może strach... W sumie całego dnia w domu nie spędzimy...

"ale przebywam tam stosunkowo mniej niż u rodziców" przebywasz w mieszkaniu stosunkowo? czyli tylko na stosunki? :P

To gdzie mam się z nim umówić? Moze powiem,zeby zajechał po mnie i pojedziemy gdzies do miasta?

Gość KamaONA
Jezu...jakie baby sa głupie...faceta nie zna...bo przez internet każdy może byc kim chce a ta go do domu zaprasza...dziewczyno???? póxniej wylądujesz na kąciku dla zgwałconych....ŻENADA!

Gość agatannnnn
lepiej umów sie gdzies na miescie idźcie na spacer zjedzcie cos, pierwsze spotkanie może sie skończyć rozczarowaniem wiec lepiej wyjść z knajpy niż wywalić go z mieszkania

Gość Walentyn--ka
glupa dziewucha z ciebie..... takie sie potem wyzalaja na forum, ze facet swinia, ze skrzywdzil, ale same sie o to prosza. Zenada

Przestań mnie wyzywac od "głupich bab",bo ani mnie to ziębi ani grzeje,więc wypowiedzi w takim tonie mnie nie interesują :) Tak,mogłabym się z nim umówić już w mieście,ale on mojego miasta nie zna! Pierwszy raz tu będzie,więc?

My w domu siedzieć nie będziemy,bo planowaliśmy wlasnie oprowadzenie po mieście,tylko muszę się przecież w jakimś miejscu umówić.

Gość KamaONA
Po reakcji widze, że i grzej i ziębi:) Może faktycznie nie głupia ale naiwna?:)cholernie:)a póxniej sie dziwimy, ze tak sie nas traktuje...jak więcej łajz..niz fajnych dziewuch:)

Gość Anetaaaaa
A nie ma jakiegos punktu strategicznego w mieście?chyba łatwiej mu bedzie tam dojechac niż szukac Twojego mieszkania:)

Moje mieszkanie jest na wylocie,ale mogę właśnie się umówić w centrum. W sumie nie ma takiego punktu. Zresztą dla osoby,ktora bedzie pierwszy raz nie bedzie tak łatwo :)