Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Katarzyna

Wysłałam facetowi rozbieraną fotkę a on się wkurzył...

Polecane posty

Autorka zapomniała dodać, że w MMSie dopisała "to dla Ciebie Staszku"... a jej facet ma na imie Darek :P:P

i zostałam tylko w białej obszernej koszuli z wyhaftowanymi różami i bieliźnie " może róze mu sie nie spodobały ? :P

Gość Pomarańczowy Ksurwysyn
Kopnij go w dupę mocno :) To z nim coś jest nie tak... Może mu stara luka w fona i operdala go za takie zdjęcia ?

Gość może on ma bardziej
wyrafinowany gust i nie lubi cepeliady?:D

Gość Kasia Katarzyna
http://bi.gazeta.pl/im/4/5895/z5895004X.jpg Bluzka była podobna bardzo do tej, moim zdaniem to było seksowne i zabawne... a nie nienormalne i ciziowate... ale widocznie jestem dziwna:(:( głupio mi, faktycznie moglam sie powstrzymac od tego:(

może była dziewczyna która mu robiła zle laske pochodziła z zespołu śląsk ... stad jego awersja do tego typu strojów :P

Gość smerdajajeczny
eeee.... jakiś drętwy ten Twój facet. Rozumiem jakbyś przesłała coś w stylu n-k z buzią w ciup i w pozycji "bierz mnie" to mógłby się może zniesmaczyć jeśli ma wyjątkowo wyrafinowany gust... Ale jak dla mnie pomysł zabawny, miły promyczek w środku dnia, fajna chwilka taki mms od dziewczyny, uwielbiam takie

Gość mkjfjwrkjkjjjkjg
a mój stary by się cieszył na maxa

Gość Kasia Katarzyna
:( szkoda ze on nie umial tego docenic.

Mój chłopak by oszalał z radości :) Wręcz prosi o takie fotki xD

Gość zzuzak
racja, ja bym jeszcze prosil o wiecej ; p

Zaaaaaajebisty pomysł dziewczybno:D:D:D:D Absolutnie nie masz sobie nic do zarzucenia, to świetny motyw, każdy normalny facet by się ucieszył.:) Bardzo mnie kręcą takie klimaty, czerwone korale, niby wiejska dziewczyna:D Świetna sprawa, naprawdę. Następnym razem wyślij mnie te zdjęcia, ja się uraduje niesamowicie:D Sama chyba zrobie coś podobnego:D

Gość oooooonaaaaa
loooooooooool dziwny ten twój chłopak?! mój by do mnie przyjechał odrazu ii wysciskał :D nie mam pojecia o coo mu chodziło chodz fakt mógł pomyslec ze mogłas wysyłac swoje zdjecia komus innemu. faceci nie lubia sie dzielic kobietami. powiec w prost ze chcialas zeby to był spontaniczny gest zeby zrobiło mi sie ciepło a on potraktował cie jak zdzire. wjedz\ mu naambicje to zwsze działa zacznij ciagnac ten temat ii ciagnac i sam zrozumie. pozatym jak jestes z nim 3 lata tooo sory ale powinien znac twoje wartosci !