Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamelotka

przystojniak i szara myszka

Polecane posty

Gość do kamelotki
mam dupe jak słoń :o

to da się załatwić. stosujesz krem i ćwiczysz.. wymachy w górze, skakanie i nie wiem co jeszcze, ale w Internecie jest dużo takich porad;) i weź ze mnie przykład - naprawdę dużo przeszłam, mam rozstępy, sznyty, jestem gruba, a odważę się w niedzielę mu pokazać się nago. (znaczy on wie, że się swego czasu cięłam i rozumie mnie. jak chcesz, to Ci potem powiem jak było. a zakładam, że będzie cudownie... ale to przy zasłoniętych zasłonkach;)

Gość do kamelotka
Wiesz bo widze że dostarczamy co niektórym tu sporą dawke zabawy... niech sie buraki gonią !!!!!! moge sie do Ciebie odezwać na e-maila? Fajnie mi sie z tobą rozmawia ;)

oczywiście, że tak:) tyle że mam teraz trochę zajęć. ale z pewnością Ci odpiszę:)

Gość do kamelotka
to serdecznie pozdrawiam i uciekam... spedzam weekend u mojego Romeo ;) (pierwszy raz zresztą)

to już jutro! dziś byłam na zakupach. jutro idę do niego. zobaczę jego piękne umięśnione ciało. a on? mam nadzieję, że nigdy nie zapomni tego seksu.

już Po. ale po czym? było miło dopóki.. nie puścił mi hip hopowej piosenki o facecie, który ruchał jakąś dziwkę. jakoś mnie to nie kręci..., a potem te sterydy na szafce. pokłóciliśmy się. i odechciało mi się całych starań dla niego. spodziewaliście się czegoś innego... ja też.

Gość może nie
czemu od razu szara myszka ???

było cudownie. nie obchodziła mnie fałdka, czy rozstępy! czułam to jak mnie pożąda, widziałam w jego oczach, że jestem piękna! a tak się bałam. Kocham Go i już wiem, że nie muszę się przy nim krępować, bo kocha mnie równie mocno jak ja jego, jak nie mocniej;)

Gość do kamelotki
kurde jak sie mu podobasz to ok widocznie jesteś w jego typie :) ja też mam całkiem przystojnego faceta nie mam nóg do samej ziemi i na dodatek chodze w okularach i co jest ok podobam mu sie kocha mnie i miło spędzamy ze sobą czas a lata lecą..pomyśl sobie ,że nie każdy lubi piękno z okładki jakiegos kolorowego magazynu ;) uroda przemija ale jesteśmy cały czas tymi samymi osobami no może mądrzejszymi z wiekiem ...jak cie kocha i się mu podobasz to dobrze