Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokonana beti

kiedy ciało straci jędrność??

Polecane posty

Gość niepokonana beti

Hej kobietki, skończyłam 30 i dopadły mnie rozmyslenia. Czy po 30 wszystko zacznie "więdnąć"?

podobno w okresie menopauzy kwiat zaczyna więdnąć, dopóki mamy okres skóra jest że tak powiem ożywiona co zreszta można zaobserwować póżniej zaczynają się problemy z nawodnieniem skóry i wiadomo znaczne zmarszczki, suchość skóry, za czym idzie jej wiodczenie

Gość btbrbhy
Nooo... tak po 25 roku życia można się dopatrzeć niekorzystnych zmian ale to się dzieje powoli. Doniedawna wydawało mi się też że bardzo postarzała mi się skóra (mam 32) lata, póki ze względu na ciążę nie zaczęłam używac dobrych kosmetyków, takich do skóry wymagającej, z apteki i myć się wyłącznei szarym mydłek. Teraz obserwuję że dmłodniałam o wiele lat.

no właśnie, ciąża ma duży wpływ na kondycje kobiety ja też widze u siebie zmarszczki a mam 24 lata dopiero :o ale np. miedzy 30 a 40 letnia kobieta różnice nie są tak rażące jak miedzy 40 a 50 letnią poprostu w tym okresie zachodzi menopauza, swojego czasu sporo czytałam o tym gdy moja mama wchodziła w wiek przekwitania no właśnie wtedy zaczeły się problemy ze skóra i po dzien dzisiejszy są, skóra wymaga hipernawilżenia ale to nic :) każda z nas bedzie sie marszczyć ważne by być zdrowym

i sposób odżywiania czyli cukier buraczany niszczy kolagen bo ten z owoców i miodu nie niszczy opalanie też przyczynia się do niszczenia skóry