Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryna1111

Jak znależć przyjaciela tylko na pogaduchy????

Polecane posty

Gość Taka jedna Justyna
zemna mozesz pogadac na gg bez swiadkow, mam wakacje nudze sie to mozemy pogadac;) jestes kobieta?;>

Szczery, nie zamierzam kandydować, sam się ogłoszę jak przyjdzie mi na to ochota :classic_cool: No dobra, nie każdemu, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie:) Czepiając się słówek uciekasz od odpowiedzi. Dlaczego tak często przysrywasz ludziom, wygląda to trochę na zasadzie "dokopać bo jest taka możliwość". Sprawia Ci to przyjemność? Liczysz się w ogóle z czyimiś uczuciami? Nie mam na myśli uczuć tatusia czy mamusi, tylko ludzi, z którymi się zadajesz - a pisząc na forum wchodzisz w taki kontakt. U Ciebie nie zauważyłem (nie twierdzę że tego nie robisz, żeby było jasne:P) abyś wykazał się empatią, natomiast "wiadro zimnej wody" wbrew temu co sam piszesz wylewasz bardzo często. Czemu?

Gość maryna1111
Rzeczywiście miałam złe doświadczenia. Czy to takie złe że chodzi tylko o luźne pogaduchy i nic innego? "Dzięki M _S,fajnie czytać kogoś kto zrozumiał mój topik tak normalnie i zwyczajnie.

Gość Cytruska egzotyczna
Zawsze szczery ma po prostu jakiś uraz, chyba laska go zostawiła. Wylewa niby "kubeł zimnej wody'', a w rzeczywistości kubeł żółci. Zamiast zawsze szczery powinien się nazwać zawsze wredny. :-) The strange is this world. Tak, to prawda. Strange are YOU.

Gość facio_1
Przyjaźń z kobietą,owszem ale gdy jest : brzydka,gruba=w ogóle mnie nie pociągająca. Inaczej zawsze są problemy.Kobiety się angażują.

Gość maryna1111
Myśle że moi poprzednicy wypowiadali się też pod kątem złych doświadczeń,tylko nie wzięli namiaru na to, że są też normalni ludzie,że pomimo jakiegoś tam bólu wierzą tak jak ja w normalność.Że mimo tego ze coś tam było nie tak ,można żyć dalej nie raniąc i nie ublizając po drodze innym

maryna -----> powodzenia w szukaniu, jest pełno fajnych lduzi na świecie; patrz, jedna dziewczyna już się zaoferowała, więc nie jest źle :) Mało stanowczy ------> nie znam autorki, nie będę udawać, że jestem w stanie po przeczytaniu dwóch postów zgłębić jej psychikę, itd. (wielu Kafeterian uwieeelbia tak robić;) ); to jest forum, więc po prostu wyraziłam swoje przemyślenia co do tematu... i tyle :)

Gość dziki dziadku
masz rację 🖐️