Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uczennica16

nudy...wam też się nudzi??

Polecane posty

Ale dziś nuuudy:) Wam też się nudzi...?? nawet nie wiem jaki mam ustawić opis na gadu;) Nie ma osoby z którą mogła bym popisać:( :P Piszcie co tam dziś porabiacie czy coś..:)

Gość jhsdkjfhskdh
zrob cos konstruktywnego chociazby ulotki poroznos

o jaki znawca się znalazł...może ty też z wioski jestes?? albo w jakiejś oborze mieszkasz?? Maleńki Żółty Kwiatek-a dlaczego na jutro??

gdybym ja miała wolne i mieszkała na wsi to bym poszła na spacer, wylegiwała się na kocu na wolnym powietrzu, piła kawę w ogodzie itp itd :) ale ja niestety muszę siedziec w pracy w wielkim mieście, a kawy mogę się napić co najwyżej na balkonie :P

ja nie wiem czy dzisiaj w szkołach jest fajnie czy co ale ja tam nigdy nie cieszyłam się z tego, że wracam do szkoły, ale może czasy się zmieniły :P

Juz jestem;) Nie no w szkołach w sumie nie zmieniło się penie nic, ale ja mam podejscie takieze chce i nie iwie wiem czemu,po prostu, może macie racje ze jak będe chodziła teraz do licka to...mi minie;) ale to sie okaże...narazie chce... a co do tego wylegiwania sie na dworze, to gorąco i u mnie komary gryzą;)