Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paolina252525252525252525

mój facet sprawdza mi tel..

Polecane posty

wmawia mi ,że pisalam smsa np jak siedziałam z nim w aucie a wcale nie pisałam. Ciagle chce żebym pokazywała mu smsy.. To jest wporzadku? Jak nie chce mu pokazać bo twierdzę ,że jest cos takiego jak prywatne esy obojetnie do kogo to twierdzi ,że coś ukrywam..

Gość shortyy
zostaw go. on Ci nie ufa.

a i jeszcze wmawia mi ,że klamię i napewno piszę smsy do jakiś facetów a potem je kasuje.. To już chore chyba jest. Już nie mowiąc ,że dzwoni do mnie ze 3 razy dziennie albo więcej mimo ,że jesteśmy ze sobą 3 lata a jak nie odbiorę to jest awantura

Gość każdy ma to na co się godzi
skoro na to pozwalasz, to czemu się dziwisz? Związek to jedno wielkie zaufanie. Nie ma zaufania - nie ma związku. Jasne?

Gość aletomusi
ale to musi być zakompleksiony łoś

Gość był tu temat
o tym jak kobiety ufają , co chwile sprawdzają archiwum gg , maile i telefony :D hipokrytki :o

Tak jest od samego poczatku bo zaczęło sie od tego ,że przy nim czasem pisalam smsy do znajomych i stwierdzil ,że napewno piszę do innch facetów ( jak już zobaczy ,że piszę do kolegi to juz awantura jest). Kocham go ,ale boje się ,że po ślubie , lub gdybysmy zamieszkali razem było by jeszcze gorzej. Czasem właśnie przez te jego kontrolę mam ochotę umówic sie z kims innym

moj chlopak tez czyta moje smsy ii sprawdza polaczenia. ja robie to samo.... zwiazek to azufanie... ok. ale tez nie powinno sie miec tajemnic. wiec czemu mialby nie sprawdzac tel?? w koncu chyba nie masz przed nim tajemnic... a jesli masz to nie dziwie sie ze ci nie ufa.

i mojn tez dzwoni codziennie kilka razy. czaasami gadamy po 6 gdzin dziennie. mamy do siebie darmowe rozmowy a on ma taka prace ze czesto czeka na klientow (pracuje w transporcie) to dzwoni. i nie chodzi o konrole. po prostu teskni. moze twoj tez dzwoni tylko z tego powodu.

szalona ona ona- nic nie nabroiłam właśnie. Nie ma żadnych powodów żeby mnie podejrzewać. Ale on uważa ,że ma bo przecież często pisałam esy i siedzialam na gg( które też mi sprawdzał). Nawet kiedyś wziąl tel bez mojej wiedzy i odpisał jakieś bzdury mojemu koledze

Datula- ale po co sprawdzać czyjes smsy czy połaczenia skoro związek powinien sie opierać na zaufaniu? Nie chodzi tu o to ,że mam coś do ukrycia, ale o sam fakt

też uważam, że powinno sie mieć wgląd w to ale z drugiej strony to też jest takie upokarzające gdy ktos cie sprawdza, nie wiem jaka jest dobra recepta na zaufanie, jesli sie poprostu czlowiek nie może przekonać do drugiej osoby :o

jeszcze rozumiem jakby dla zabawy je przeglądał ,ale dla kontroli?

Ja np. gdybym nie sprawdzała tel swojego faceta jeszcze długo długo bujałabym się z biseksualistą więc nie mam zdania. Dziewczyny róbcie co wam mówi intuicja, a ty autorko jeśli nie masz nic na sumieniu i czujesz, że facet przegina zostaw go jesli żle sie z tym czujesz, on sie z tego nie wyleczy albo to zaakceptuj albo wiej.