Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerka89

Czy ktoś mógłby mi pomóc zidentyfikować film?

Polecane posty

Gość eklerka89

Kilka lat temu, jakieś 3-4, oglądałam film o dziewczynie, która była nieuleczalnie chora. Dziewczyna poznała młodego pianistę, który przygotowywał się chyba do jakiegoś konkursu ważnego. W każdym razie tak się zdarzyło, że oboje zmierzali w jednym kierunku a mianowicie do miejsca, w którym była jakaś cudowna rzeźba płacząca krwawymi łzami (nie pamiętam czy Jezus czy Maryja). No i ta kobieta (w ogóle to była blondynka z kręconymi włosami) bardzo wierzyła w to że wyzdrowieje i w końcu została uzdrowiona. A pod koniec filmu już chyba była z tym pianistą. Film na pewno nie był polski, wydaje mi się że był anglojęzyczny, ale głowy nie dam. Jeśli ktoś kojarzy ten film, to bardzo proszę o pomoc. Chciałabym go obejrzeć jeszcze raz a pojęcia nie mam co to za film i google też nie znalazły mimo wielu różnych prób :)

Wiesz mi coś świta ze tem film tez widzialam ,on chyba lecial w takiej serii okruchy zycia.Próbowalam tez poszukać jakos przez google i nic.Poszukaj moze jakies forum na temat serii okruchy zycia zapytaj moze ktos będzie kojarzy

Gość con amore
Tytuł tego filmu to "Con amore". Oglądałam go w dzidziństwie i zapamietałam scenę jak dziewczyna tego pianisty nożyczkami pocięła jego frak . Klika lat temu obejrzałam go ponownie.

Gość na pewno nie Con amore
i żle zapamiętałaś - to siostra pianisty pocięła coś tam, bo była niespełna rozumu, dziewczyna miała guza w mózgu. A do założycielki tematu - to nie był przypadkiem "Fortepian"?

Con amore jest polski a ten o jaki pyta autorka obcojęzyczny.Na pewni nie Fortepian bo jest całkiem o czymś innym

Gość eklerka89
Dzięki wielkie za pomoc, ale niestety dalej nie mogę tego znaleźć ;/ Może poleci kiedyś znów w TV? :D

tvp ma tendencje do odgrzewania ale beznadziejnych filmów więc bym nie liczyła,Moja kolezanka z pracy oglada duzo fiklmow zapytam sie moze widziala i bedzie wiedzieć

Gość eklerka89
Wielkie dzięki, będę bardzo wdzięczna ;)