dziewczyneczka 0 Napisano Sierpień 7, 2009 Witam, czy ktoś z was przeszedł laserowa korekcje wzroku? jaka byla wada i ile to kosztuje? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Daga Napisano Marzec 11, 2019 Mój kuzyn rok temu miał korektę w Centre de la Vision. Zabieg przebiegł bez żadnych komplikacji. Pierwszy tydzień “po” był trudny, przez cały miesiąc starał się nieforsować. Teraz jest bardzo zadowolony. Teraz kolej na mnie - wada od roku się nie pogłębia:) W piątek pierwsza wizyta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tumika Napisano Lipiec 10, 2019 a Optegra? wiem że mają doskonałych specjalistów i że warto u nich poprawiać wzrok! a klinik mają sporo wiec warto sprawdzić ich ofertę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buggy Napisano Lipiec 23, 2019 Tumika ja miałam w Optegrze we Wrocławiu i jestem bardzo zadowolona z efektów. Zero komplikacji, wada zniknęła i szybko zapomniałam, że nosiłam okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosia Napisano Grudzień 4, 2019 O ile nie ma przeciwwskazań do wykonania laserowej korekcji wzroku, taki zabieg ma bardzo dużą skuteczność. Moja przyjaciółka w zeszłym roku poddała się korekcie w Centre de la Vision. Teraz jest bardzo zadowolona z decyzji. Sama też bym się podjęła tymbardziej, że co rusz słyszy się o tym, że zabieg korekcji wzroku staje się coraz bardziej popularny, ale niestety moja wada się pogłębia Liczę że może za rok się uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gilon Napisano Styczeń 2, 2020 Dwa lata temu zdecydowałam się na laserową korekcję wzroku w Centre de la Vision. To była bardzo dobra decyzja, chociaż nie ma co ukrywać - pewne obawy miałam...Na pewno pierwszy miesiąc do najłatwiejszych nie należały - musiałam na siebie bardzo uważać. Nie przemęczać się, nie dźwigać ciężkich rzeczy, chronić oczy i pilnować regularnego zakrapiania. No ale w końcu doszłam do siebie a okulary są już dla mnie tylko wspomnieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jomsa Napisano Styczeń 18, 2020 Zaćmę można bez problemu zoperować i moim zdaniem bardzo dobrym miejscem jest wlasnie Optegra. Moja mama miała taki zabieg i w końcu raz a porządnie pozbyła się zaćmy! rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Styczeń 19, 2020 Jak ktoś nie chce operacji to może nosić soczewki ortokorekcyjne.Nosi się w nocy a rano zdejmuje i widzisz tak dobrze,jak w okularach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aniksa Napisano Styczeń 29, 2020 ja zrobiłam zabieg Lentivu. Nie wiedziałam ze to taka rewelacja de facto. Wygodnie, szybko, bezboleśnie. Po paru dniach już bez problemu widziałam! jestem mega zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baskaNIEkaska 0 Napisano Marzec 1, 2020 moja koleżanka miała i jest zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wind00l 0 Napisano Maj 8, 2020 Okulary są dobrym rozwiązaniem dla osób które nie mają problemów z ich noszeniem. Jeżeli ktoś chce pozbyć się problemu wady wzroku na zawsze to laserowa korekcja będzie dobrym wyborem. We Wrocławiu dużo osób zachwala sobie ośrodek Spektrum we Wrocławiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcinka B. 0 Napisano Grudzień 20, 2020 We Wrocku dobry jest dr Nawrot - on przyjmuje w Optegrze. I wlasnie tam też miałam naprawiony wzrok. Trafiłam do niego przypadkiem ale okazał się fajnym i rzeczowym lekarzem. no i bardzo cierpliwym bo odpowiedział na każde moje pytanie, nawet to najmniej racjonalne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gossp 0 Napisano Luty 22, 2021 tak, we Wrocku! i uważam że to jest dobra klinika a lekarze są bardzo kompetentni! polecam bo można czuć się bezpiecznie i dobrze zaopiekowanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seddix 0 Napisano Kwiecień 17, 2021 tak we Wrocławiu Optegra jest dobra, ja sama miałam sporą wadę i tylko tam mi pomogli. I jestem bardzo zadowolona ze tak wlasnie się potoczyło bo wzrok mam super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
munda 0 Napisano Sierpień 24, 2021 no we wrocku jak i w poznaniu! ja sama u nich też naprawiałam sobie oczy i to był idealny pomysł bo bardzo dobrze teraz widzę! polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach