Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna ....

Matka zastepcza!!!

Polecane posty

Gość panna ....

pewnie slyszeliscie o kobiecie ktora urodzila dziecko bezdzietnej parze a teraz chce im je odebrac co myślicieo tej kobiecie??? moim zadniem choc to dziecko urodzila to jednak nie jest jej zobowiazala sie do oddania go biologicznym rodzicom a teraz jej sie odwidzialo jak przestali placic...

Gość panna ....
(..)Kobieta wychowywała już w tym czasie dwie córki, opieki nad trzecią zrzekła się m.in. ze względu na jej zły stan zdrowia, w tym podejrzenie chorób genetycznych. Za urodzenie dziecka obcej parze otrzymała 30 tys. zł. Kobieta wychowuje dzieci samotnie, nie pracuje, utrzymuje się z ok. 700 zł miesięcznie. Pytana, z czego chce utrzymać jeszcze jedno dziecko, powiedziała: "mam alimenty, będą jakieś zasiłki, myślę, że nie wszyscy zostawią nas tak samym sobie (...) wystarczy nam mieszkanie, o które się staramy wiele lat" poczula kase...

Gość panna ....
Grzybowska zapowiada, że będzie się też starała o alimenty od biologicznego ojca dziecka. Zapewnia, że umożliwi mu kontakty z synem.

Gość dla nie to jest jakis absurd
to nie jest jej dziecko. nie wiem kto jest dawca komorki, ale umowa byla jasna:uridzi i odda. miala byc inkubatorem, a nie matka. w cywilizowanych krajach matka jest ta, ktora dala material biologiczny, a nie ta ktora urodzila. w Polsce mozna krasc czyjs material tylko dlatego ze prawo reguluje ta sprawe w glupi sposob uniemozliwiajac bezdzietnym parom korzystanie z pomocy surogatki