jaaa21 0 Napisano Sierpień 8, 2009 no to chyba niestety bede musiała postawic na prezerwatywe... echhh... no ale dziekuje wszystkim za wypowiedzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaaa21 0 Napisano Sierpień 8, 2009 Bardzo dziekuje Romantyczna H;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cindrella 0 Napisano Sierpień 8, 2009 co do odczuć, jeśli będziesz dobrze przygotowana to gumki nie popsują zabawy:) spróbuj np. durexów elite - są cieniutkie. pamiętaj o właściwym zastosowaniu - wtedy nie pęknie, nie zsunie się itp!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jaaa21 0 Napisano Sierpień 8, 2009 no mam nadzieje... bo nie chciałabym żeby przez gumki cos nam nie wyszło... dzieki wielkie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfikhij Napisano Sierpień 8, 2009 Za pierwszym razem globulka+stosunek przerywany Każde następne razy- tabletki anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Zaradny Napisano Lipiec 14, 2011 Witam Metod antykoncepcyjnych jest obecnie wiele. Z tych dostępnych najwygodniejszą i najbardziej skuteczną są tabletki antykoncepcyjne, które przy regularnym przyjmowaniu dbają o to byś nieoczekiwanie nie zaszła w ciążę. W przypadku gdy nie przekonuje Cię żadna metoda zabezpieczenia, w ostateczności pozostaję w nagłych przypadkach antykoncepcja awaryjna. Jednak pamiętać trzeba, że nie jest to środek, który można zażywać regularnie, więc tylko w naprawdę awaryjnych sytuacjach. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat metod antykoncepcyjnych o raz antykoncepcji awaryjnej zapraszam na http://wpadka.pl, gdzie znajdziesz sporo ciekawych i przydatnych informacji. Pozdrawiam ----- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość addiaa Napisano Lipiec 14, 2011 ja stosuję plastry i jest ok ;) mam 20 lat i współżyję tylko z jednym chłopakiem więć nie muszę się martwić o choroby typu hiv ( mmay badania). Co do gumek -zbyt śmierdzi mi lateksem :D ale mam chyba też uczulenie na niego więc w moim przypadku odpadają :/ tabletki są zbyt wymagające ( bo trzeba je zażywać codziennie o tej samej porze a w przypadku np. wymiotów mogą być problemy z zabezpieczeniem) a w przypadku plastrów nie ma tych niedogodności :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach