Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaa21

Najlepsza antykoncepcja dla młodej kobiety

Polecane posty

no to chyba niestety bede musiała postawic na prezerwatywe... echhh... no ale dziekuje wszystkim za wypowiedzi;)

co do odczuć, jeśli będziesz dobrze przygotowana to gumki nie popsują zabawy:) spróbuj np. durexów elite - są cieniutkie. pamiętaj o właściwym zastosowaniu - wtedy nie pęknie, nie zsunie się itp!!!

no mam nadzieje... bo nie chciałabym żeby przez gumki cos nam nie wyszło... dzieki wielkie;)

Gość hfikhij
Za pierwszym razem globulka+stosunek przerywany Każde następne razy- tabletki anty.

Gość Michał Zaradny
Witam Metod antykoncepcyjnych jest obecnie wiele. Z tych dostępnych najwygodniejszą i najbardziej skuteczną są tabletki antykoncepcyjne, które przy regularnym przyjmowaniu dbają o to byś nieoczekiwanie nie zaszła w ciążę. W przypadku gdy nie przekonuje Cię żadna metoda zabezpieczenia, w ostateczności pozostaję w nagłych przypadkach antykoncepcja awaryjna. Jednak pamiętać trzeba, że nie jest to środek, który można zażywać regularnie, więc tylko w naprawdę awaryjnych sytuacjach. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej na temat metod antykoncepcyjnych o raz antykoncepcji awaryjnej zapraszam na http://wpadka.pl, gdzie znajdziesz sporo ciekawych i przydatnych informacji. Pozdrawiam ----- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość addiaa
ja stosuję plastry i jest ok ;) mam 20 lat i współżyję tylko z jednym chłopakiem więć nie muszę się martwić o choroby typu hiv ( mmay badania). Co do gumek -zbyt śmierdzi mi lateksem :D ale mam chyba też uczulenie na niego więc w moim przypadku odpadają :/ tabletki są zbyt wymagające ( bo trzeba je zażywać codziennie o tej samej porze a w przypadku np. wymiotów mogą być problemy z zabezpieczeniem) a w przypadku plastrów nie ma tych niedogodności :)