Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska28

Gdzie warto kupowac, promocje, niskie ceny, czylit o co lubimy

Polecane posty

Gość Angelissa
często fajne promocje szczególnie na ciuchy i kosmetyki pokazują się na http://toster.pl :)

Ja przed samymi świetami obkupiłam się w ToysRUs jeśli chodzi o zabawki, bo inne rzeczy to już wcześniej sporo kupiłam

Gość matiasek2121
w TRU znów sporo promocji

Gość Kafffkatu
Ja lubie kupować...kosmetyki:). Ostatnio wynalazłam sklepik internetowy poloniacosmetics.pl Maja duzo ciekawych rzeczy, w dobrych cenach:)

Gość Kafffkatu
Heheh no ja sie zgadzam w 100% i to nie tylko jeśli chodzi o ten sklep polonia, ale w ogóle. W internecie jak się dobrze poszukac to wiele rzeczy kupi sie taniej, bo nie ma kosztów dystrybucji itp wiec i marże sa inne czyli niższe.

Gość 68h58jh468
hej moze wy wiecie czy w ten weekend warto wybierac sie na zakupy?? chce jechac do duzej galerii ale nie chce trafić na remanenty !!!!!!nie wiem dczy to sie tyczy duzych galerii?????????

Gość 68h58jh468
??

Gość annniuuulka
w większych galeriach remanenty raczej robią nocą, a w dzień wszystko normalnie, w większych miastach nie ma z tym problemu...

ja to czekam na te wyprzedaże jak co roku, już w niektórych sklepach ruszyły, jednak ja się wybiorę po nowym roku, kiedy wypłata mi na konto wpłynie he hehe szykuję się na ubrania, zabawki i rzeczy do domu:)

Gość gość
Zdecydowanie polecam sklepy internetowe. Tam często można znaleźć produkty niedostępne już w zwykłych sklepach. Ale także wybór jest o wiele większy, a ceny o wiele niższe. A przy okazji można natrafić na fajne zniżki i promocję. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepach internetowych. Nie dość, że wygodniej to jeszcze korzystniej.

Gość kokospoko123
a sklepie kelman ktoś tu słyszał? mają całą masę mebli, ceny przyzwoite, teraz jeszcze mnóstwo promocji. zajrzeć warto, wszystkiego do wyboru do koloru :)

zapraszam do sklepu www.hit-zabawki.pl - zabawki, zabawki dla dzieci, sklep z zabawkami, zabawki edukacyjne, zabawki interaktywne, klocki, puzzle, lalki, modele RC, zdalnie sterowane, helikoptery - szczególnie polecam dział z gadżetami :)

ciagle jakieś wyprzedaże i super promocyjne ceny na firmowe zabawki fisher www.zabawki-dla-dziecka.pl

Gość wina wina dajcie
na www.megakoszulki.pl warto kupić t-shirt- dobra jakość za rozsądną cenę:)

Gość sredniakus
W sklepach GO Sport trwa teraz akcja promocyjna na rzeczy z działu running i fitness, więc można kupić dobre rzeczy naprawdę tanio... :)

Gość basiulka5637838
Hej:):). Zdecydowanie takie marki Zakupisz w sklepach ccc :):). Polecam http://ccc.okazjum.pl/

Gość kustra
a nie ma takiego zbiorczego portalu? co by ułatwiało? w tym temacie szukanie!

Gość majowinka
W polo markecie teraz kabanoski na promocji i Kawy przede wszystkim Nescafe Gold i Parado Espresso 40% taniej! Ta druga jest przepyszna ;))

Gość majowinka
W polo markecie teraz kabanoski na promocji i Kawy przede wszystkim Nescafe Gold i Parado Espresso 40% taniej! Ta druga jest przepyszna ;))

Gość slodka33
Promocji warto szukać na www.badanga.pl - sprawdzicie. Polecam

Gość marijann44
Załóż podobny temat na daymynews.pl może ktoś podzieli jakimiś linkami godnymi uwagi

Gość auausz
Polecam sklep http://www.megamarket.com.pl/ znajdziesz tutaj w promocyjnych cenach sprzęt foto, Agd, komputery, duży wybór rowerów i wiele innych produktów