Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolkaFasolka

Etiaxil

Polecane posty

Gość JolkaFasolka

czy ktoś juz go stosował?? i czy widac rezultaty??

Gość ja używałam
efekty są b.dobre-sucho, nie ma żadnych plam. Ale jest jeden mankament, a raczej kilka: -po użycu dezodoratnu skóra bardzo swędzi i to nawet do kilku dni -dezodorancik bardzo mały -cena jak na taką pojemnośc spora

Gość JolkaFasolka
ale dobrze ze sa rezultaty ... bo nigdy tak nie mialam ze sie pocilam ale od kiedy urodzilam dziecko to jest masakra ... nawet nie moge normalnej bluzki urbac bo zaraz wszystko widac ... a dla mnie to duzy problem ... jeszcze przy tych upałach

Gość no a poza tym
ja stosuje roll-on go od jakichs 2 lat. niestety musze co 2 dzien, bo mam duzy problem z poceniem. efekty oceniam na super! buteleczka owszem, mala ale dla mnie starcza na 3 m-ce. a na allegro juz za 30zl mozesz kupic. to sie oplaca. co do podraznienia skory - jesli stosujesz tak, jak na ulotce to nie podraznia. etiaxilu nie mozna stosowac jak dezodorantu, tylko na noc na umyta i osuszona skore. wtedy jest ok :)

Gość kdshfacj
U mnie efekty były niewielkie ,wręcz ledwo zauważalne. na poczatku nie odczuwałam żadnego dyskomfortu lecz po kilku uzyciach swędzenie i pieczenie było tak koszmarne ,że musiałam odrazu zmywać preparat ze skóry :( a dodam ,że wypróbowałam też ten do delikatnej skóry ,wtedy efekt był jeszcze słabszy ,a nieprzyjemne skutki takie same :(

Gość JolkaFasolka
no to musze kupic i sprobowac ... mam nadzieje ze u mnie tez zadziala ...

Gość wyrwać chwasty
A ja nie polecam. Na początku owszem, było super, ale potem bardzo podrażniał skórę, musiałam przestać go stosować. I jeszcze jedna poważna wada - strasznie niszczy ubrania, także uwaga. Również strasznie się pocę i wypróbowuję teraz Antidral - znacznie tańszy i tak samo skuteczny jak dla mnie.

Gość no a poza tym
a u mnie odwrotnie - antidral mega podraznial i nie moglam go stosowac. tak wiec jolka, musisz sama wyprobowac :)

Gość do używających Etiaxil
a czy są tu osoby które miały silne swędzenie pach albo i całego ciała jakiś....tydzień może dwa po użyciu Etiaxilu??