Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz andrzejewsky

Zajadłem kebaba i..............

Polecane posty

Zjadłem kebeba i mam straszne boncury,wale z butli jakbym zjadł ogórki kiszone i popił mlekiem a najgorsze jest to,że o 21 umówiłem sie z boska angella z 2 klatki na imprezke w najmodniejszym klubie w mieście...Co mam zrobic w takiej sytuacji....nie iść...jak powstrzymac bancurasy?Dodam tylko,że sa bardzo smierdzące,ze musze wychodzic z pokoju bo nie wytrzymamm!

Gość Pani dietetyk
wytworzyły się gazy gnilne, które zrównoważą bakterie kwasu mlekowego. Wypij 250 ml kefiru lub szklankę maślanki - na pewno pomoże

Gość stary Andżeli
ty niedomyty fajfusie , tknij mi tylko moja małą Andżelę to łeb utne na wysokosci uszu i włoze do srodka wiadro ze smieciami

Własnie byłem w toalecie i przeczysciłem jelito grube..straszny zapach panuje teraz w kibelku.Jednoczesnie zauważyłem,że na kale pojawiły sie białe niteczki,które pełzały po stolcu,jedne szybcie drugie wolniej.Czy to sa owsiki?Czy jak zaraz węzmę prysznic to one zgina z odbytu,czy będzie mnie odbyt swędział?

Gość musisz teraz zjesc
2 kilogramy swiezej cebuli kilogram kiszonej kapusty wypic na to litr soku z kiszonej kapusty i wsadzic sobie w odbyt duzy zabek czosnku to na bank zabije owsiki...

Jakto czosnek w odbyt wsadzic...przeciesz będzie cuchło na kilometr odemnie?

Gość musisz teraz zjesc
musisz sobie wsadzic jeden duzy zabek czosnku w odbyt inaczej ta kuracja nie zadziała i bedziesz miał owsiki do konca zycia....gorsza jest swedzaca dupa czy zapach czosnku?

z wypadu do klubu nici Angella dostała ciotke i nie ma co na siebie włozyc...trudno pójdziemy za tydzien

Dzisiaj zamowiłem na obiad pite z frytkami ciekawe jakie bede miał gazy?

Gość jetem koniem
i nie mogę Ci pomóc

Wale z butli skondensowanym gównem..jak dobrze,ze Angella ma ciote i nie idziemy dzisiaj na impre tylko siedzimy z jej snobistycznym staruszkami na dzialeczce...smieszny widok cztery osoby...cztery laptopy,kazdy co innego przeglada...nowobogackie przydupasy...

Dzisiaj na obiad ma schabowego z kapusta i z pytrkami-po tym będe miał ciezkie trawienie ale pózniej z Angellą idziemy na piwko i wówczas to dopiero będe miał boncurasy,zawsze po piwkach mam ostre strzelanie z butli...

no i sie zaczęło jak walłem z butli to angella wyszła z pokoju,chyba ściany nam zżółkna...

Oczysciłem jelito grube i ciagle wale z butli,może juz nie tak intensywnie ale głosniej i cały czas wydostaje sie niezbyt sympatyczny zapaszek...