Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssiaaaaaaaaaa

czy to moze byc ciaza??????????????????????????????

Polecane posty

Gość kasssiaaaaaaaaaa

okres zawsze mialam reguarn a w tym miesiacu spoznil mi sie okolo 5 dni i mialam zwykle objawy przedmiesiaczkowe tzn bole piersi , brzucha itd ale zamiast okresu pojawily mi sie tylko brazowe plamienia ..czy to moze byc ciaza ???jesli nie to co to moze byc za chorubsko ???? dodam ze byl to dla mnie bardzo stresujacy i meczocy miesiac .... aha i nie piszcie komentow wstylu "zrob sobie test " albo cos takiego narazie nie mam mozliwosci sobie zrobic ....

Gość ............yhm
masz grzyba hehe

Gość czarodziejka_a
Wróżki szukasz? skąd możemy wiedzieć czy to ciąża. Może tak a może nie. Tu tylko test pomoże. Ale skoro miałaś ciężki miesiąc to może przez to...

Gość kasssiaaaaaaaaaa
nie szukam wrozki , ale moze jakies dziewczyny mialy podobnie bardzo sie sresuje a test moge zrobic sobie dopiero w niedziele.....

Gość dobraradag
z powodu stresu mogła Ci prolaktyna podskoczyć co jest przyczyną braku okresu(ja tak miałam) Równie dobrze mozesz byc w cązy, jesli oczywiscie masz podstawy do niepokoju

Gość kasssiaaaaaaaaaa
stresowalam sie bardzo mocno w dniach spodziewanej miesiaczki ..(ale przeciez nie raz w zyciu a kiedys wszystko bylo ok) ale z drugiej strony to mozliwe ze jestem w ciazy bo uprawialam sex z chlopakiem bez zadnego zabezpieczenia tylko stosunek przerywany ...i to duzo razy...no ale robimy tak juz od 3 lat i nigdy wpady nie bylo.....

Gość no to teraz się udało

Gość dobraradag
stosunek przerywany? przeciez to nie sposób antykoncepcji... ludzie czemu nie używacie prezerwatyw? podczas stosunku plemniki są obecne w tak zwanym preejakulacie, czyli wydzielinie, która pojawia się jeszcze przed wytryskiem...no i może dojść do zapłodnienia...

Gość hahahhaahahaPPP
po chrześcijańsku się chciało! Zawsze jak się robi po chrześcijańsku to się zostaje na lodzie bo to religia ucząca bycia dupą życiową

Gość kassiaaaaa1990r......
hmm no tak szczeze to na gumki bysmy nie wyrobili ;) no ale robilismy to juz napewno z 500 razy i nigdy nic sie nie stalo ateraz sama nie wiem ..... a czy to mozliwe ze w ciazy moze sie pojawic taka wydzielina brazowa???? przeciez to nie mozliwe????

kochana, nie wiem jak tamz twoim organizmem, ale ja zawsze przed okresem mam takie plamienia jak ty mówissz :) tez bola mnie piersi, podbrzusze, a jak zauwaze takie brunatne plamienie to wiem że zaczyna mi sie okres ;)

Gość Tetryk
Albo rozwolnienie ;)

w pierwszych miesiacach ciazy moze wystepowac plamienie szczegolnie w okolicach terminu spodziewanej miesiaczki. Czemu nie masz mozliwosci zrobienia testu?

ja tam sie nie wypowiadam czy to objaw ciazy czy nie, bo tak naprawde ja sama nie wiem jakie sa objawy :P mam rocznikowo 18 lat, nie bylam nigdy w ciazy wiec nie wiem ;) ale powiedzialam o tym plamieniu przed miesiaczka bo tak tez moze wystapic :)

Gość kaaasssiaaaa
ale to nie jest plamienie przed miesiaczką!!!!! tylko to jest tak jakby miesiaczka ..ktora mi sie skonczyla po 3 dniach(czyli dzisiaj) teraz zobaczylam ze juz nic nie ma na podpasce nawet sladu po krwi ..

Gość kasasasiaaa
princesSs -ja jestem rocznikowo od ciebie o rok starsza i tak szczeze nie wyobrazam siebie w roli matki ....

Gość Tetryk
bo na to masz jeszcze czas. IMHO co najmniej 5 lat, a to wiele w psychice młodej kobiety. Bedziesz gotowa jak sama zapragniesz dziecka

Gość pierwsze pytanie
czy pnienka uprawiala sex, bo nic wposcie nie bylo

Gość kassiaaa1990rrr
tak wiem ze na to jeszcze nie czas przeciez niczego nie planowalam .....:/ kurde wiec myslicie ze to jeednak ciaza????

Gość kaaassiaaa
pierwsze pytanie-alez bylo , nie w 1 ale 2 poscie tak uprawialam i to do tego bez zabezpieczenia :(

Gość kaasssiaaaa
sorki w 3 ...

szczerze to ja siebie tez nie widzew roli matki... nie dałabym rady, dlatego sex z zabezpieczeniem xD inaczej mu nie pozwalam wchodzic:P ale chlopak tez madry tatusiem jeszcze zostac nie chce, to bez ani sie nie pcha ;) rodzicami dopiero chcemy byc po slubie xD ale jak to wypali hmm...