Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wierra 333

brak!!!!!!!

Polecane posty

Gość Wierra 333

Tabletki antykoncepcyjne stosuje juz jakis rok czasu, tabletki zazywam regularnie o stalej godzinie, ost. raz wspolzylam miesiac temu przy drugiej tabletcce (stosunek przerywany). Rowniez przy drugiej tabletce po 2 godzinach od jej przyjeciu oddalam stolec byl on luzny ale nie byla to ostra biegunke na bank! Natomiast problem pojawil sie przy 4 tabletce gdyz po prawie 5 godzinach dostalam biegunki (nie byla to ostra), w ulotcce napisane jest ze jezeli po 3,4 godzinach od przyjecia wystapila ostra biegunka to nalezy przyjac dodatkowa, u mnie jminelo wiecej niz 4 godziny (bo prawie 5i i nie byla to ostra biegunka) ale po jakis 10 godzinach znow dostalam biegunki wiec na wszelki wypadek przyjelam w ciagu 11 godzin od stalej pory dodatkowa tabletke tak na wszelki wypadek! Dzis mija 3 dzien przerwy i nic nie zapowiada krwawienia! Dodam ze krwawienie wystepowalo zawsze 3 dnia a od jakis 3 miesiecy krwawienie zaczelo pojawiac sie w nocy z 3 na 4 dzien, nie wiem czy mam podstawy do nerwow czy tez nie ale sa! w tym miesiacu przyjelam 31 tabletek bo wyjezdzalam i chcialam przesunac przerwe o pare dni. Bardzo prosze o porade mam nadzieje ze wszystko jasno opisalam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować