Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa sk8

sTYL skate

Polecane posty

Gość Anonimowa sk8

Witam ! W tym temacie chciałabym porozmawiać o dziewczynach z luźniejszym stylem ubierania się i bycia .. czyli styl skate .. ogólne sama posiadam ten styl nie jestem jakimś tam babochłopem ale też nie żadną solarką.. mieszkam w małej miejscowości .. jeszcze nigdy nie spotkałam się z krytyką którą ktoś by powiedział mi prosto w oczy lecz idąc ulicą wszyscy zwracają na mnie uwagę ..czasem nawet da się ujrzeć jak mnie obgadują.Nie noszę męskich ciuchów,damskie ale jednak strasznie luźne .. obwisłe spodnie,bluzy,szerokie buty i czapke .. pomimo tego wygląda to jednak kobieco bo trzeba umieć wszystko dopasować.. jedyne czego niektórzy się mnie czepiają to czapki .. fakt .. a to dlatego że jest męskiej firmy Stoprocent ,lecz nie cykam się jej ubierać .. ubieram ją na lajcie ..ale za plecami słyszę krytykę .. typu ''boże stoprocent,chyba jej odje bało '' .. może ktoś mi wytłumaczy czemu tak jest ?! xDD Ogólnie wyraźcie się na temat stylu skate u dziewczyny .. ;DD z góry dzięki . .

Gość tojestzalosne_
Jezdisz na desce ze uwazasz sie za skate ? Poza tym mowi sie skater nie skate, skate to czasownik.