Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakra_w_Hollywood

Produkty do pielęgnacji suchych i twardych włosów.

Polecane posty

Gość Masakra_w_Hollywood

Cześć Wszystkim! Parę tygodni temu wpadłem na pomysł, aby zapuścić włosy. Nie chcę mieć bardzo długich, ale takie dłuższe. Chciałbym mieć grzywkę do mniej - więcej oczu i na całej głowie taką długość włosów. Jednak niestety mam bardzo dużo włosów, do tego są twarde, grube, suche i trudno się układają. Chciałbym mieć lekkie włosy, trochę puszyste i przede wszystkim miękkie. I tutaj chyba pytanie do Pań... Czy któraś zna może jakieś specjalne produkty do pielęgnacji włosów, które przyniosły by mi takie efekty? Za wszystkie odpowiedzi serdecznie z góry dziękuję! Pa :*

Gość Masakra_w_Hollywood
Nikt nie chce pomóc xD?

ja używam seboradin lotion tylko to jest do włosów przetłuszczających albo oliwa z oliwek +cytryna

Gość Joplin1
Spróbuj szamponu i odżywki eva natura Intensywna Pielęgnacja z bursztynem i glikogenem. Podnoszą trochę włosy i sprawiają, że są bardziej puszyste. Do tego niewiele kosztują, więc nie szkoda na nie kaski ;)

Gość Masakra_w_Hollywood
merkaba - Hmmm... Ja nie mam włosów przetłuszczających się. Po ostatnim farbowaniu mogę powiedzieć, że jest wręcz odwrotnie. Ale to o tej cytrynie słyszałem. Nawet w jednym z szamponów [do włosów matowych i suchych] jest oliwa z oliwek i ekstrakt z cytryny. Taka domowa maseczka powinna zmiękczać, nabłyszczać i chyba rozjaśniać włosy... Muszę spróbować! A czy mógłbyś powiedzieć ile tej oliwy i cytryny? Bo chyba ważne jest zachowanie proporcji ^^. Joplin1 - Bardzo dobry pomysł! Muszę powiedzieć, że produkty EVA natura są dobre i tanie... Jutro pójdę do sklepu i poszukam tych kosmetyków. Spróbuję i zobaczę jakie będą efekty. Dziękuję za odpowiedzi. Jeśli ktoś ma jeszcze jakie pomysły zachęcam do udzielania się w tym temacie!