dirka45 0 Napisano Sierpień 7, 2009 nie potrafi przestać o nim myśleć. oczywiście chodzi o facet.myślałam ze mnie to nigdy nie dopadnie a jednak tak zakochałam sie i najlepsze jest to ze przed chwila to sobie uświadomiłam. tak to jest TO a nie jakieś kolejne głupie zauroczenie. tylko ze tu właśnie zaczyna sie problem... Otóż gdy zaczęłam spotykać sie z michałem byłam przekonana ze sie w nim nie zakocham bo co to właściwie jest miłość?nie chciałam żeby wniknęła z tego jakaś kłopotliwa sytuacja dlatego stawiałam sprawę jasne powiedziałam mu iż możemy sie spotykać robić to na co mamy ochotę jednak w tym układzie nie ma mowy o żadnym zakochiwaniu po prostu chciałam byc wobec niego szczera wychodziłam z założenia że to on oczywiście sie we mnie zakocha i w takiej sytuacji będziemy musieli przestać sie spotykać a tego nie chciałam. spotykamy sie już od kilku miesięcy. jemu chyba coraz bardziej ten układ zaczyna pasować mi jak widać wręcz przeciwnie;/ mam wrażenie że jemu całkowicie na mnie nie zależy(chociaż na początku wydawało mi sie zupełnie inaczej) nie mam pojęcia jak mu powiedzieć ze chce zmienić nasz układ...i czy mu w ogóle o ty powiedzieć a co jeśli moje przypuszczenia okażą sie faktem i on naprawde nic do mnie nie czuje wtedy będziemy musieli przesatć sie spotykac a tego to ja nie przezyje!!! co mam zrobić?pierwszy raz jestem zakochana i strasznie irytuje mnie fakt ze nie potrafie sie na niczym skupić tylko ciągle o nim myślę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach