Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
dirka45

co robic....

Polecane posty

nie potrafi przestać o nim myśleć. oczywiście chodzi o facet.myślałam ze mnie to nigdy nie dopadnie a jednak tak zakochałam sie i najlepsze jest to ze przed chwila to sobie uświadomiłam. tak to jest TO a nie jakieś kolejne głupie zauroczenie. tylko ze tu właśnie zaczyna sie problem... Otóż gdy zaczęłam spotykać sie z michałem byłam przekonana ze sie w nim nie zakocham bo co to właściwie jest miłość?nie chciałam żeby wniknęła z tego jakaś kłopotliwa sytuacja dlatego stawiałam sprawę jasne powiedziałam mu iż możemy sie spotykać robić to na co mamy ochotę jednak w tym układzie nie ma mowy o żadnym zakochiwaniu po prostu chciałam byc wobec niego szczera wychodziłam z założenia że to on oczywiście sie we mnie zakocha i w takiej sytuacji będziemy musieli przestać sie spotykać a tego nie chciałam. spotykamy sie już od kilku miesięcy. jemu chyba coraz bardziej ten układ zaczyna pasować mi jak widać wręcz przeciwnie;/ mam wrażenie że jemu całkowicie na mnie nie zależy(chociaż na początku wydawało mi sie zupełnie inaczej) nie mam pojęcia jak mu powiedzieć ze chce zmienić nasz układ...i czy mu w ogóle o ty powiedzieć a co jeśli moje przypuszczenia okażą sie faktem i on naprawde nic do mnie nie czuje wtedy będziemy musieli przesatć sie spotykac a tego to ja nie przezyje!!! co mam zrobić?pierwszy raz jestem zakochana i strasznie irytuje mnie fakt ze nie potrafie sie na niczym skupić tylko ciągle o nim myślę!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować