Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co zrobić...........

Co zrobić?

Polecane posty

Spotykam się z nim od jakiegoś czasu.. na spotkaniach zachowujemy się już jak para. Ale on nie zabiega o kontakt, o spotkania. Jeśli sama się do niego nie odezwę potrafi milczeć 3 dni.. a widzimy się mniej więcej raz w tygodniu a nawet czasami rzadziej. Czy on moze traktować mnie poważnie? Czy mu w ogóle zależy? Co ja mam zrobić.. coraz bardziej się zniechęcam..

Gość no nie wiem nie wiem
Ja bym w takiej sytuacji nie robila sobie wielkich nadziei. Postaraj sie nie abiegac o te spotkania i zobacz wtedy jak sytuacja sie rozwinie. Neich faceta sie stara jak mu zalezy :)

Od końca czerwca.

Nie wiem co myśleć.. bo n spotkaniach jest fajnie, a potem ani często nie pisze ani nie zabiega zbyt szybko o kolejne spotkanie..

Nawet gdyby się wstydził, to na jeden głupi sms w ciągu 3 dni byłoby go stać..

No tak smsa to mógłby wysłac ale nie pomyślałaś o tym byście się rozstali na jakiś czas, tak bez żadnego spotykania. Cało miesieczne rozstanie może dobrze by wam zrobiło?

Spotykamy się dopiero od końca czerwca. Rozstanie na pewno by nas tylko od siebie oddaliło.. wiem z doświadczenia. Zastanawia mnie jedynie to, czy on mnie traktuje poważnie.. no bo jeśli na spotkaniach jest fajnie, a potem nie zabiega o kontakt i spotkania to coś jest nie tak. Ja nie rozumiem.. A mam taki charakter, że czasem jestem w stanie zaproponować spotkanie, napisac ale ogólnie uważam że to facet powinien starać się o kobietę.

Gość a ja powiem...
a dlaczego tak rzadko się spotykacie?

Bo jeżeli ja nie wyjdę z inicjatywą spotkania, to on tak rzadko je proponuje..

Kolejny dzień się nie odzywa. Postanowiłam go skreślić.. dobrze zrobię? Eh świruje przez niego.. Faceci ;/