Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HxD

POMÓŻCIE WYBRAĆ POLEGAM NA WAS........PANIE PROSZE

Polecane posty

Chodzi mi o to, że jakiś czas temu kupiłam depilator. Jest fajnie ok, ale efekt gładkiej skóry nie utrzymuje sie długo może 3 dni i tak się zastanawiam czy nie lepiej by było zacząć używać kremów do depilacji i maszynek. Od razu mówię, że wcześniej tylko sięgałam po kremy i maszynki, ale to było jakiś czas temu. Chce sie poradzić, czy lepiej używać depilatora nic nie zmieniać (tylko że to boli chociaż już nawet nie tak bardzo), czy może kupować kremy, maszynki itd. Tylko teraz pytanie, czy kupować maszynki jednorazowe, czy może kupić jaz porządną i kupować ostrza, a może jechać na kremach do depilaci(z wyborem kremu sobie poradze). Proszę weźcie pod uwagę wygode, koszty, długość urzymywania się efektu gładkich nóg i wiecie wszystko tak ogólnie dziękuję z góry;*

Najlepszy efekt ma usuwanie woskiem, laserem:) ale to juz ból llub koszta. Pytasz o ogolne metody- depilator boli, owszem,powinien miec dluzsze dzialanie,jednak to zalezy od włoska. Przez kremy wloski stają sie bardziej miekkie, uzycie kremow jest najbardziej delikatnym sposobem, bo reszta to ostrza zyletek, depilatory..wosk. Wiem tez ze po depilatorze mozesz miec chropowatą skore poniewaz wychodzą male krostki przez ciąganie skory.. Kremy sa najdelikatniejsze i polecam wlasnie je:)

Gość
Ja tez polecam krem.

Gość na nogi to nie
hmm krem,y ok na okolice bikini/pachy, ale całe nogi?? toż rto pół tubvki jak nie cała na to by poszła:/ ja na nogi z veetem nie wyrobiłabym finansowo;P a poza tym duuużo więcej czasu to zabiera....