Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bunt

bunt

Polecane posty

Gość bunt

Dosyć tego! Dosyć dogadzania innym... i tak wychodzę na tym najgorzej. Chcę z każdym żyć w zgodzie, ale tak się nie da.... Zaczynam myśleć o sobie. Do pracy, zarabiania na siebie, prowadzenia domu to jestem dorosła i muszę radzić sobie sama bez niczyjej pomocy do przyjemności to muszę wszystkich pytać o zdanie , zgode... a kto liczy się z moim zdaniem?

Gość bunt
no właśnie dlatego że chce żyć z wszystkimi w zgodzie.... ale to się skończy! Nie mieszkam z ojcem a mimo to on ma wpływ na to co robie.... bo jestem taka głupia i nie chcę żeby moja matka miała z tego powodu jakieś nieprzyjemności... dodam że do niego wszystko co robie jest problemem a to że on jest alkoholikiem z wyrokiem to nie wazne, "dzieci" maja być posłuszne ojcu...

Gość jeszcze się taki nie narodził
co by wszystkim dogodził

Gość bunt
może źle napisałam nie ze lece do niego i sie pytam czy moge Np teraz pojechalam z chlopakiem i znajomymi na tydzien nad jeziorko na wakacje.... ahhh co to byl za problem jak sie dowiedzial.... oczywiscie dzwonilam codziennie do mamy czy ma spokoj i co on gada... zawalilam wakcje sobie i chlopakowi Planujemy jescze jeden wyjazd do Tunezji... moje marzenie, sami nazbieralismy kase.... no ale oczywiscie juz znam zdanie ojca.... nie! Jak tak mozna w ogole... No i ja oczywiscie nie wiem co robic.... Zastanawialam sie nad rezygnacja z wyjazdu... zeby on nie robil wyrzutów mamie... Choć wiem że wyrzuty i tak będą bo znajdzie inny powód. Nigdy nie będzie mu pasowało... a ja nie potrafię się zbuntować I

Gość bunt
wiem ze masz rację... to wszystko takie proste a dla mnie takie trudne.