Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulaaa444

Dziewczyny! Dzis jets pelnia wykorzystajcie to!

Polecane posty

Gość paulaaa444

Jest pelny ksiezyc, dlatego wplyw wszytskiego z zewnatrz na wasz organizm jest wiekszy i wieksze sa efekty. Gdy np golisz sie wloski odrastaja wolniej, godzinny trening Twoj organizm traktuje jako 1,5godzinny dlatego wykorzystajcie to! To jest dobry zcas na zabiegi pielegnacyjne, farbowanie wlosow itd :) taka tam ciekawostka, pozdrawiam :)

Gość o żesz ty kurde
Ja tam widzę już pełnię od trzech nocy, nie wiem kiedy w końcu jest ta najpełniejsza

Gość ciekawe czy
podczs pełni rozumu ci przybędzie. ciemnogrod

Gość paulaaa444
Wracaj do pokebola, ja tylko poinformowalam z reszta cos w tym jest, a czy wierzysz w to czy nie to juz nie moja bajka ;]

Gość paulaaa444
A co do 3dniowej pelni..To wlasnie nie tylko dzisiaj tez, ogolnie organizm dziala silniej podczas tych 3 dni :) pozdrawiam :)

Gość WIERZĘ W ZABOBONY
A wiem że nie wolno kisić ogórkow kwaszonych jak ma sie okres, jak jest pelnia to nie moge spac (i to nie jest wynikiem autosugestii, gdyz wiele osob na to cierpi).

Gość wczoraj była pełnia

Gość o żesz ty kurde
no, trzeba przyznac, że trzecia noc jest pełna i przy tym calkowicie bezchmurna (nie wiem jak w innych rejonach Polski, ja mieszkam posrodku Pomorza Zachodniego).

Gość paulaaa444
Tzn.. to nie jest zabobon, po prostu tak stwierdzili naukowcy, co z reszta jest udowodnione przez zaburzenia snu itd. Z reszta przejechalam rowerem dzisiaj 2/3 trasy, ktora zawsze jezdze i bardziej sie zmeczylam niz do tej pory, siedzialam przed kompem tyle samo czasu a bardziej bola mnie oczy, rytualnie tez robilam taka sama ilosc brzuszkow i bardziej bolaly mnie miesnie.. :)

Gość szajbus
Z innych ciekawostek: dzisiaj była data spotykana tylko raz na sto lat O godzinie 12:34:56 7.8.9 (07.08.2009)

Gość paulaaa444
Ja mieszkam w Szczecinie ;) No dzisiaj jest fajnie do tego cieplo, chcialoby sie na spacer wyjsc, bo akurat tak lubie spacerowac sobie wieczorkiem no ale do roboty ;) :P

Gość eeeeeeloooooo
noo z tym spaniem to cos prawdy jest ;/

Gość paulaaa444
szajbus, czytasz wykop? :P ja tez :) ale o tej liczbie wlasnie pol godz temu sie dowiedzialam, przejadlam ja hehe mialam sniadanie o tej porze ;) :)

Gość paulaaa444
aster nie patrz na to zle :) po prostu urosnie Ci piers i bioderko :D

Gość szajbus
zasadniczo Wykop zawsze przy okazji - bo na gazeta.pl są podlinkowane a gazrta.pl to moja stala strona do czytania. :)

Gość konkretna_znawczyni
Skoro silniej to czekaj czekaj.. orgazmy tez???!! kurde, czemu moj chlopak jest teraz daleko :P

Gość a wczoraj wieczorem z psem
ganialem przy swietle ksiezyca, to dopiero zabawa. Swoja droga ciekawe, ze pies nawet w ciemnosci zobaczy kija.

Gość paulaaa444
No ja wlasnie tez czytam po prostu juz mam to w zakladkach hehe pozdrawiam :)

Gość konkretna_znawczyni
no fajnie tak, wlasnie te psy.. moj potrafi sobie w srodku nocy dojsc do miski i wszystko pozzerac, teraz uczy sie jak otwierac lodowke, ale powaznie, dobrze ze jest maly to ledwo co mu wyjdzie ;p

Gość qwertyuiopasdfghjklzxcvbn
jaki wpływ ma pełnia ksieżyca na przypływ i odpływ fal morskich?

Gość hehe skąd ja to znam
mój pies to nawet przyniósł jeża w pysku do domu (mieszkamy na wsi a pies śpi w domu) normalnie aż szok, jak tego dokonał, nikt ze znajomych nie chcial uwierzyc w to :) Taki ciekawy otaczajacej go przyrody. Jak zobaczy ropuchę, padalca, trzmiela, kreta czy mysz to od razu rusza do boju. :)

Gość paulaaa444
wiec teraz stwierdzenie W Morde Jeza, nabiera innego znaczenia :) ale fajny, odwazny :)

Gość hehe skąd ja to znam
no właśnie pamieam że jakieś przysłowie było "podchodzić jak pies do jeża". Pies - rasa owczarek niemiecki, krótkowłosy (podobno rzadko spotykane), 2,5 roku, dwie śmiertelne choroby za sobą a psychicznie dalej jak mały szczeniak. :)