Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halipsztuuk

Wygląd prawdziwej kobiety

Polecane posty

Gość halipsztuuk

1. zadbane paznokcie 2. ładne perfumy w odpowiednich ilosciach 3. seksowny chód - tj. krecenie biodrami w czasie chodzenia, na co prawie zadna nie zwraca uwagi! dodawajcie swoje propozycje

Gość halipsztuuk
Twoja reakcja na kobiete pachnaca, z zadbanymi paznokciami i seksownym chodem to skojarzenie do joli rutowicz? musisz miec bardzo nietypowy wizerunek kobiecej urody...

a ja jestem pijana. To podniecające? Obawiam się,że nie, i mi wstyd z tego powodu bardzo;/

Gość o tak...
swiadectwem zadbanej kobiety napewno sa zadbane stopy

stopy i dlonie zadbane oczywiscie to podstawa tak samo zadbane wlosy i twarz-nawet jesli ktoras ma problemy z cera to bedzie widac jesli dba o cere ubrania -jesli babeczka nawet jest puszysta to niech chociaz nie zaklada zbyt ciasnych ubran tylko we wlasnym rozmiarze

Gość BiedneBrwi
Włosy----> łupież albo masakryczne odrosty i juz odpada. Bardzo jasne odrosty na ciemnych wlosach i czacha kobiety wyglada jak lysa. nie moze dusić perfumami :) przesadzac z lakiery do wlosow (skleina/okleina) Paznokcie ... tipsy fuuuu Cholernie prostackie i wiesniackie, ladny subtelny manicure. Makijaz powala mnie naduzywanie czarnej krekdi do oczu, te mega grube czarne krechy albo jeszce lepiej niektore kobiety nie wiem po cholere wyrywajaj sobie wszystkie brwi a potem rysuja kredka KOBIETY BŁAGAM NIE WYRYWAJCIE SOBIE WSZYSTKICH BRWI TO JEST PRZERAZAJACE

Gość o tak...
nie mowiac juz o zabkach,ale to dotyczy sie zarowno pan i panow

Gość jakich
zabkach, coś nie czaje aaaaaaaaaaaa ząbkach własnie mnie olśniło:D

Gość gfergbrtbyhy

a jednak cos jest w chodzie kobiety :) .. co nie oznacza ze musi sie kolysac jak wańka-wstanka :D ale jak stawia pewnie stopy w jednej linii to trudno sie za taka kobieta nie obejrzec :)....szkoda ze tak malo takich kobiecych kobiet .....

zgadzam sie co do tego chodzenia. mozesz byc brzydka , gruba ale jak bedziesz szla pewnie i zwracala uwage gdzie kladziesz stopy wiekszosc mezczyzn sie za Toba obejrzy. to bedzie silniejsze od nich