Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska1991

learz byl w bledzie czy mial racje?pozwac go?

Polecane posty

Gość kaska1991

witam oto moja krotka historia 22kwiecien ostatni okres moj gin przepisal mi luteine doustna ciazy nie bylo zlecil badanie beta hcg bralam i nic potem przpepial mi zastrzyki ale nie stety jak sie okaalo ten lek ostal wycofany i jest nie osiagalny wiec znowu luteina postanowilam isc na usg prywatnie na wlasna reke i wyszlo ze wszystko jest ok prepisal tabsy anty bralam 13dni zle sie czulam robilam test wyszedl pozytywnie zaraz zadzwonilam do mojego lekara kazal mi przjsc na drugi dzien poszlam znowu zlecil bete wynikwyszedl dodatnio ciaza ucieszylam sie.moje pytanie brzmi czy moliwe jest aby tenco poslam do niego prywatnie nie wykryl ciazy na usg czy moze jeszcze wtedy ciazy nie bylo cy mozliwe ze test ciazowy wykryl 13dniowa ciaze co wy na ten temat sadzicie powalybyscie tamtego lekarza preciez przez te tabsy moglam stracic moje dziecko ? z gory dzieki za odpowiedzi

Gość kaska1991
dodam ze jak sie pozniej okazalo ten lekar nie ma byt dobrej opinii wsrod pacjetek

dziewczyno, ogarnij sie najwczesniej ciaze wykrywa test beta hcg, ewentualnie test apteczny lekarz na usg jest w stanie stwierdzić ciażę dopiero 5-6 tygodniową....

Gość pozwij go
dostaniesz wysokie odszkodowanie to se ferrari kupisz:)

"przez tego lekarza moglam stracic moje dziecko" nie przez lekarza tylko przez wlasny brak wyobrazni - jesli mialas powody podejrzewac ze mozesz byc w ciazy - czyli staraliscie sie, albo zawiodlo zabezpieczenie, albo tego zabezpiewczenia nie bylo - to trzeba bylo odczekac odpowiednio, az test bylby wiarygodny, tyle

Gość kaska1991
czytanie ze zrozumieniem sie klania chyba badanie bylo po to zeby ta ciaze wykryc skad mialam to wiedziec po to poszlam jak macie pisac takie komentarze to lepiej sobie darujcie!!!!!

No to przeciez odpowiedzialam, ze lekarz tak wczesnej ciazy na usg nie jest w stanie wykryc

Gość tuiryuy6h
Zamiast szukać winnego było trzeba posadzić swoję głupią dupe w domu i poczekać kilka tygodni! lekarz jasnowidzem nie jest aby widzieć ciążę na wyimagnowane życzenie rozhisteryzowanej baby! Na własne życzenie szybko polazłaś do lekarza i dobrowolnie żarłaś leki, nikt cie do tego nie zmusił, było trzeba pomyśleć głową a nie macica!

Gość kaska1991
ale plytko myslicie usg dopochwowe jest w stanie wykryc najwcesniejsza ciaze i nie mowie tu o 5 czy 6 tygodniu wiem bo pierwsza ciaze mialam wykryta w ten sposob i bylam w 3tygodniu plus oczywiscie beta. wiec moze pomyslcie zanim znowu cos madrego napiszecie

Gość nie każdy kekarz
ma najnowsze usg..i rzeczywiście wczesną ciąże jest bardzo cięzko wykryć.. więc pretensjie -do konia!!..ale cię pocieszę że jeżeli ciąża jest zdrowa i prawidłowo sie rozwija to będzie wszystko ok.... są kobiety które zachodzą w ciąże podczas brania tabsów i biorą je nadal przez jakiś czas bo są nieświadome i rodzą zdrowe dzieci...więc nie panikuj i nie szukaj winnego bo lekarz na pewno nic nie zawinil