Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dianka90

CO ZA OKROPNY SEN! KOSZMAR!

Polecane posty

Obudziłam się przed chwilą, zalana potem i ze łzami w oczach. Mój brat pokłóciłsię ze mna 2,5 miesiaca temu. Nie mieszkamy razem. Bardzo to przeżywam, ale do rzeczy! Śnił mi się właśnie brat - kłótnia z nim. Po chwili poszłam do pokoju stołowego, patrzę a na fotelu leży brat z rurka w buzi, nie bijącym sercem i zakrwawionymi oczami i ustami. Tylko plakal krwia i przewracal oczami spogladajac na moja babcie z ktora tez bylo kiepsko. CHryste, dawno takiego koszmaru nie mialam. W pierwszej chwili po przebudzeniu chcialam natychmiast do niego napisac, ale ochlonelam i wiem, ze to zly pomysl. Wezmie mnie za przewrazliwiona babe.

ja dzis tez miałam okropny sen.. Nie wiem skad taki .. Był jakis facet któremu ktos odcioł głowe.. okropnie to wyglądało.. :O Ale trochę humoru.. :) Życze udanego dnia :)) Dzis sobota x))

Gość fcliv86
a mi sie snil sex z nieznajomym:D

Gość mnie sie też śnił koszmar
nad ranem - Ukazała mi się śmierć i powiedziała że przyjdzie po kogoś z mojej rodziny - no i przyszła - obudziłam się jak reanimowali kogoś z mojej rodziny - naszczęscie to tylko sen.

Ale reanimowali w snie czy na serio? MOj wygladal tak autentycznie. Najgorsze ze to rodzina, wtedy jeszce bardziej sie przezywa.

Gość mnie sie też śnił koszmar
reanimowali w śnie .

I bardzo chetnie, tylko to nie ja rozpetalam klotnie i nie bede sie na sile podlizywac. On mi pokazal jak mu zalezy na kontaktach z siostra, niestety jest zwyklym materialista i samolubem, nie widzi nikogo poza czubkiem swojego nosa :(

Też miałam dzisiaj okropny sen. Śniło mi się ,że zwariowałam i wdziałam jakieś dziene rzeczy jak rzeźby sie ruszaja itd ;) Często mam takie zjebane sny

Sory, ze zmienie chwilowo temat, mozecie mnie oswiecic czym jest pergamin? Zamierzam zrobic tort. Wydaje mi sie ze to ten papier do pieczenia. Czy tak?

Gość dianka ailemasz
lat a ile ma brat? roznica wieku ze sie klocici?

Gość marrakesz rzadzi
po prostu pewnie podsiawdomie boisz sie ze ta klotnia zniszczy calkiem wasze relacje i nie chcesz sie klocic. wiesz ze nie warto:) fajna dzidzia, ale troche mlodo;)

Gość prawie 19 i w ciazy. pieknie

podswiadomie sie nie boje, bo juz jestesmy pokloceni. po prostu, jak nie chce utrzymywac kontaktu to po co mam sie wcinac? nie ma sensu. pieknie pieknie, nic Ci do tego.