Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo mi się chce

mam ochotę na numerek, ale nie ma tu mojego faceta, co robić?

Polecane posty

Gość tak bardzo mi się chce

tak bardzo mi się chce masturbation nic nie daje.... [08.08.2009] 09:20 [zgłoś do usunięcia] bad kitty jak to co? Obejrzyj sobie jakis film, cos co naprawde na ciebie dziala. kiedy nie ma mojego faceta robie tak - najpierw biore dluuugi i gorący prysznic, dotykam sie delikatnie, gładze piersi, głaszcze c*pke - podnieca mnie to. Potem smaruje cale cialo oliwka, kawalek po kawaleczku i wyobrazam sobie ze robi to moj facet. Pozniej ide do lozka, włączam jakis niegrzeczny film i zaczynam sie piescic - najpierw masuje piersi - uwielbiam to, szybko robie sie mokra, potem glaszcze c*pke, najpierw przez bielizne a kiedy juz czuje ze jest bardzo wilgotno sciagam je i glaszcze ja cala, powoli, delikatnie - czucie wlasnej wilgotnosci podnieca mnie, lubie czuc jej gladkosc, miekkosc i cieplo bijace ze srodka..Kiedy jestem juz baardzo podniecona wkladam do srodka palec..potem drugi a druga dlonia pieszcze piersi, masuje, draznie sterczące sutki. I posuwam c*pke dwoma paluszkami, mocno i szybko. Czasem zabawiam sie wibratorkiem, slizgam sie nim po calej cipce, wsuwam go delikatnie i zaraz wyjmuje..ech to mnie doprowadza do szalenstwa. Trzeba sobie radzic kiedy faceta nie ma Cholerka, az sie zrobilam wilgotna [08.08.2009] 09:20 [zgłoś do usunięcia] zyj w czystosci nie daj sie słabosci [08.08.2009] 09:23 [zgłoś do usunięcia] zdzirka orencz jak to masturbejszyn nic nie dziala????

Gość Majkok
polecam się;)

Gość jakto.
jak to przeczytałem to musiałem sobie zwalić. Bo niestety moja żona tez wyjechała ;p

Gość bad kitty
ja tez sie wlasnie zabawialam bo nabralam ochoty a jestem sama

Gość pokjhb
Może zabawimy się razem?

Gość bad kitty
a na co masz ochote?

Gość pokjhb
Szczerze mówiąc na ostrą jazdę w trzy dziurki, a Ty co lubisz?

ja tez mam czesto ochote, a jestem sam..moze stworzymy jakas grupe wzajemnego wsparcia ;) i pomocy w takich momentach? ;) skad jestescie dziewczyny?

Gość krysti
ja uhmm