Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina30

pomóżcie

Polecane posty

Gość ewelina30

Piszę na tym forum, bo to już jedyna moja deska ratunku. Liczę teraz na empatię zwykłych ludzi. Straciłam 3 miesiące temu pracę i zaczęły się moje problemy finansowe. Mam kredyt mieszkaniowy i zalegam już ze spłatą go 3 miesiące. Zostałóam wpisana do biku i żaden bank nie chce mi udzielić kredytu na spłatę zaległości. Znalazłam pracę, od sierpnia pracuję, ale wyjście na prostą nie jest łatwe, mam dwuletniego synka, który musi jeść. Proszę więc Was żebyści mi pomogli, wierzę, że ziarnko do ziarnka i uzbieram potrzebną kwotę (4.000,00) na spłatę zadłużenia. Błagam pomożcie i wpłacajcie drobne kwoty na moje konto. Ewelina 68 1020 5011 0000 9102 0092 7509

Jasne, juz się rozpedziliśmy. Zostałem sam, nie mogę juz patrzeć na moja kochankę. Jak kazde dziecko pragnę wyjechać na wakacje. Błagam pomóżcie, wpłacajcie drobne kwoty na moje konto, uzbiera się grosz do grosza i bede mół pojechać do Chorwacji na plaże naturystów podleczyc alergie na pyłki i na polskich polityków :P Liczę na waszą empatię. 5100 0000 0000 4567 7777 9000 0098

empatycznie odmówiłbym ale niech tam... moja wygrana w lotto jest twoja, całe dwa złote!

Gość ewelina30
Dziękuję za dwa złote, szczerze dziękuję. Nie jest łatwo się uzewnętrzniać, oddawać swoją godność ludziom, którzy się śmieją, uważają to za banał bądź szybką chęć wzbogacenia się. Nie jest tak w moim przypadku, dziękuję tym, którzy rozumieją

Gość ewelina30
nie ma żyrantów, jest pod hipotekę