Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiesznie faceciiii

do smiechu o facetach zapraszam

Polecane posty

Gość smiesznie faceciiii

kobiety jak macie jakies historie to wpisujcie sie , posmiejmy sie z naszych facetow:P Otoz moj kochany wie tyle o dniach plodnych co ja o slilniku jakiegos tam samochodu :D:D on nawet nie wie co to owulacja ::D Kiedys rozmawialismy o dzieciach itd , ze od przyszlego roku bedziemy sie starac o nie , no ok i tak jakos rozmawiamy na "te" tematy :D .. etc. a on :no ale nawet jak sa dni nie plodne tez idzie zajsc ,:D:D a ja mu tlumacze ze nie idzie itd , ze potrzebne tu jajeczkowanie itd:D pozniej mowie ze w okres to nie zajdzie sie ( w sam okres, jeli by ktos nie doczytal):P a on mi na to : A MOJA KOLEZANKA TAK ZASZLA :D:D:D:D myslalam ze padne :D:D:D aj ci faceci oni mysla ze sie tylko spuszcza i gromadk adzieci bedzie :D:D:D:D mam czasami ubaw naprawde:D

sa kobiety ktore potrafia zajsc podczas okresu...a moze bardziej,ze sperma przetrwa i 2-3 dni po zachodza.... mam znajoma ktorej ginekolog wyliczyl,ze podczas jednego miesiaca ma 3 plodne jajeczka.

sa ludzie bardzo plodni.moja kumpela ze swoim facetem (ktorego rzadko widywala-2 razy w miesiacu) zaszla w ciaze z "jednego strzalu"