Gosc 125 0 Napisano Sierpień 8, 2009 Witam, jestem już po jednej paczce tabletek Yasminella, niepokoje sie niestety tym iż dostałam okres regularny lecz mało obfity ... Czułam sie normalnie, nie miałam objawów, które wystepowały dotychczas przy okresie . Nie wiem co mam myslec, ponieważ pierwszy raz biore takie tabletki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jatakajajedyna Napisano Sierpień 8, 2009 a poczytaj w ulotce :) przy tabsach okres jest mniej obfity i mnie bolesny. To normalne. Ja też biorę Yasminelle (już piąty miesiąc) , i mi też okresy się zmniejszyły i skróciły trochę. Don't worry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Sierpień 8, 2009 a jak wyglada Twoj okres? ja tez wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie tych tabletek i martwi mnie, ze okres jest hmm taki jak troche mocniejsze plamienie brazowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kleooo Napisano Sierpień 8, 2009 jaki okres??? przy tabsach nie ma sie okresu tylko krwawienie z odstawienia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tan Napisano Sierpień 8, 2009 oj no chodzilo mi o krwawienie z odstawienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach