Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze

ona lubi spermę?

Polecane posty

Gość odpowiedzcie prosze

jakby to ujac zgrabnie..jestem z dziewczyna rok..jest nam zajebiscie pod kazdym wzgledem,poczawszy od lozka po Bog wie co,jest jednak jeden problem(sam juz niewiem w kim on tkwi)kiedy kochamy sie oralnie(jest przekozacko)lubi kiedy koncze u niej w ustach..kiedys spytalem czy jestem pierwszym takim facetem,odpowiedziala ze nie (miala wczesniej jednego chlopaka, z ktorym to robila)..troche sie zdziwilem,w ogole na moje oko to zle ze mi powiedziala o tym ze nie jestem TAKIM pierwszym,pamietam o tym i troche mnie chyca ku..wica jak pomysle ze pila kogos innego sperme po prostu,jest cos ze mna nie tak ?moze z Nia?a moze wszystko to jest normalne??..

Gość yujfd
moze lepiej nie mysl tyle na ten temat. ty na pewno tez nie jedenj wylizales to i owo:P

Gość odpowiedzcie prosze
w ogole chcialbym o tym nie myslec,tez mi to nie pezeszkadza bog wie jak ..bo wiem ze to w miare normalne w zwiazku..no ale jakos to we mnie siedzi i nie podoba mi sie ten kawalek jej przeszlosci..

Gość odpowiedzcie prosze
no i co, nikt wiecej sie nie wypowie? :O

Gość najlepiej to...
o nic już jej nie pytaj....:)

Gość Wypowiem się a jak
Powalony gośc jesteś i już. Ze średniowiecza się urwałeś, czy też jedyne radio jakie słuchałes to radio M? To twoja pierwsza dziewczyna? Też pewnie miałeś ich kilka i z kilkoma wymieniałes soki. Więc nie dziwacz!!!

Gość a co ci powiedzieć
To masz problem. Skoro wcześniej miała chłopaka to nic dziwnego, że to robiła, skoro to lubi. Na to nic nie poradzisz. Ona nie jest w tym nic winna. Przecież nie robiła wówczas tego z myślą, że będzie miała innego chłopaka. Tak samo jak ty chyba się nie zastanawiasz podczas seksu z nią, co na to twoja przyszła dziewczyna, jeśli taką będziesz miał.

Gość kaśeńka
zapytalem, ona odpowiedziala, i teraz uwazam, ze nie powinna byla mi mowic. kolega lubi byc oklamywany i wymyslac sobie problemy

Gość odpowiedzcie prosze
kolezko nie jestem ze sredniowiecza i nie njest to moja pierwsza dziewczyna..powiem Ci ze bardziej mi odpowiadalo kiedy inna nie chciala mi wogle robic loda lub nie chciala tego lykac,taaaka troche ze szybka chyba jest,bo znajac chlopaka miesiac -dwa juz luka jego sperme,wogle jest to taki temat gdzie wiaze sie wiele tematow jeden z drugim...jeli mi po miesiacu serwowala takie frykasy to co robila z innymi??..

Gość kaśeńka
to samo. generalnie masz ja taka sama, jaka mial poprzedni

Gość odpowiedzcie prosze
wychodze z zalozenia ze dla dobra sprawy czasem warto zataic prawde lub nie mowic wszyskiego..ja wlasnie truje jej tym dupe a powinienem wlasnie chyba dac sobie na wstrzymanie,pogodzic sie z tym?

Gość a ty
co robiłeś z poprzednimi? Nie pasuje ci, to daj jej spokój i tyle.

Gość kaśeńka
trzeba bylo nie pytac, glupi. wyciagnij wnioski i daj se na luz

Gość odpowiedzcie prosze
z tego co mowi,tylko przy mnie sie tak otworzyla,tylko ze mna jest jej taaak dobrze itd. ale przeciez tamtemu to samo robila,zastanawiam sie jeszce co ma do konca w glowie robiac to i owo,pozniej chlopaka nie ma..smak spermy zostaje...

Gość odpowiedzcie prosze
mimo wszystko akceptuje ja jaka jest,wiem ze mnie nie bylo przeciez,wiem ze mam dziwna jazde delikatnie mowiac ale chce z nia byc i moze podswiadomie chce jakos to zrozumiec,tak chce to zrozumiec!!:D

Gość xct
a tobie smak poprzedniej cipki został?

Gość odpowiedzcie prosze
po tym co piszecie powienieniem inny teamat zarzucic chyba : czy polykanie spermy jest normalne,wg mnie jest to cos naprawde "wyjatkowego" i przecietna dziewczyna nie powinna robic tego zwykleu chlopakowi,tym bardziej ze slysze ze on taki niedobry byl..przez ostatnie 2-3 miesiace a i tak mu laske z polykiem robila...

Gość ales ty glupi
po co pytales? chciales odpowiedzi "nie misiu, ty jestes jedyny i najwaspanialszy" a tu zonk,prawda i znowu- ty lizales innym cipy? lykales ich soki,co? wiec sie odwal od dziewczyny,zakompleksiony chlopczyku, co myslal ze jest jeynym na swiecie jakiemu kobiety polkna sperme

Gość no sorry
"przecietna dziewczyna nie powinna robic tego zwykleu chlopakowi" Sorry, ale jak ktoś jest w związku, łączy go uczucie to nie odbiera partnera jako "zwykłego chłopaka" i nie czuje się dla niego "przeciętną dziewczyną". Może powiedz jeszcze, że dziewczyny powinny czekać tylko na ciebie, żeby to zrobić.

Gość odpowiedzcie prosze
po pierwsze nie wiem o jakich kompleksach mowisz po drogie,wiesz wolalbym kiedy mi polknelaby po ....niewiem roku np.a nie po tak krotkim czasie...mi nie chodzi o robienie loda,seks oralny jest rzecza naturalna,jak i lizanie cipki ale nie lykanie tej spermy jebanej

Gość a czym
a czym niby się różni łykanie spermy od lykania kobiecych soczków? No chyba, że ty jak liżesz kobietę, to zaraz wypluwasz.

Gość widze ze ja kochasz

Gość odpowiedzcie prosze
w tej sytuacji moge wam jedynie pozazdroscic myslenia...bo zyc z mysla ze moja zona miala w ustach kilka innych fiutow i sperme jednego z nich mi jest ciezko,moze chcialbym sie podstosowac do ogolu,tak zeby mi to nie przeszkadzalo..zrozumiec,uwazac to za normalna rzecz-niestety NIKOMU na tym nie zalezy

Gość ales ty glupi
widac kompleksy wyraznie :) porównujesz sie do jej bylego,jemu polykala tez,ojej!!! poza tym masz jakies sredniowieczne poglady ze nie powinna polykac,co za roznica ze bierze twojego smierdzacego fiuta do ust a nie polyka? seks oralny to to samo z polykiem jak i bez wez se lepiej jakas dewotke co to nie tknie cie ani palcem ani ustami to wtedy bedziesz w soidmym niebie

jakie to ma znaczenie? zalezy ci na niej czy nie? cenisz ją jako człowieka czy jako worek na sperme? faceci to chcieliby dziewice i nie radza saobie z faktem ze wczesniej ktos byl, a tak naprawde to ty tez mozesz byc jej przeszłościa w przyszłości i inny facet moze nie radzic sie z faktem ze tobie robila dobrze, pewnie bedzie chcial dziewice ale przeciez gdyby nia byla to nie poznalaby ciebie i nie spedzilibyscie kilku fajnych chwil, zaakceptuj ja albo zostaw i nie marnuj dziewczynie życia

Gość odpowiedzcie prosze
nigdy nie mialem ust pelnych soczkow kobiecych,dlatego tez lizanie cipki jest czym innym..tu nie ma polyku,nie masz pelnych ust wydzieliny:p tak kocham ja,naprawde jest wyjatkowa dziewczyna,to jakas aluzja byla?

Gość ales tyglupi
no nie, nastepny palant co sam by sobie ruchal ile wlezie a na zone by chcial dziewice :O biedny chlopczyk niepewny swej meskosci

Gość komu ma zależeć
komu na forum ma zależeć, żebyś ty zrozumiał, zaakceptował? Och, jak strasznie nam zależy. Jak strasznie.

Gość weź sobie prawiczka
Najlepiej weź sobie prawiczka. I będzie spokój. Tutaj na forum ich smętnych ogłoszeń na pęczki. :P

Gość odpowiedzcie prosze
chodzilo mi o kmoja girl,gratuluje inteligencji