Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddxcmdclknc

Czy warto brać suplementy przy dużym wysiłku fizycznym?

Polecane posty

Gość ddxcmdclknc
Leka na astme wycofany ze sprzedaży i stosowania dla ludzi i stosowany obecnie jedynie w weterynarii.. Hmm hormon tarczycy bez skutków ubocznych? Jesli to faktycznie hormon (nie znalazłam o nim w google) to ja dziękuje. Oba preparaty to straszny syf. W obawie co moga zrobic z organizmem nigdy bym się na nie nie zdecydowała. Nie mam siły na siłownie iść bez śniadania, a kawy nie pijam.

clenbuterol jest za słaby a obecnie produkowane są lekarstwa o silniejszym działaniu, dlatego też został wycofany w europie natomiast dostępny w stanach. Ja popieram zdrowe odchudzanie jak i zdrowe budowanie. Tylko uważam że wszystko jest dla ludzi byle z głową. Twoje 6-7kg możesz zrzucić bez niczego tylko i wyłącznie dietą połączoną z ćwiczeniami. odnośnie środków to napisałem o nich dla informacji że są.

Ja polecam l-karnitynę Direct. Biorę ją już jakiś czas, z resztą polecona przez użytkowników tego forum. Sprawdza się i na stoku i w siłowni.

Gość elfffi
i ja polecam L-karnitynę, może nie przed każdym treningiem ale od czasu do czasu warto - ja osobiście zauważyłam, że lepiej po niej ćwiczę i szybciej odpoczywam (organizm lepiej się regeneruje) ______________________ http://hgh.net.pl

Gość kamilllb
Zdecydowanie nawet trzeba, zwłaszcza jesli zalezy Tobie na prawdziwych efektach. Jesli o takich mowa to polecam szczególnei suplementy Met-Rx. Na 100% bedziesz zadowolony z efektu.

Merkaba :) dzięki za link o surowiźnie, jest genialnie prosto napisany i jest to święta prawda 🌼

Gość karollllla1
Pytanie do kamilb... Jak zacząłes swoją przygodę z suplementami to co w pierwszej kolejności przyjmowałeś - pytanie w ramach polecanych przez Ciebie suplementów i odzywek Met-Rx?

Gość kamilllb
Ja o tych suplementach dowiedziałem sie od kolegi który tez tak zaczynał. Zresztą wielu facetów ćwiczących na siłowni równiez je polecało, wiec sam postanowiłem je przyjmowac i co ważne z dobrymi rezultatami.

W odpowiedzi na pytanie postawione w temacie: warto i nie. Zależy co bierzesz. Podczas wysiłku dobrze brać l-karnitynę itp., bo ona działa tylko gdy się ćwiczy. Przyspiesza metabolizm a tym samym spalanie tłuszczów. Niektóre suplementy działają tak nawet, gdy odpoczywamy. Ale to od Ciebie zależy czy chcesz narażać żołądek i wątrobę. Nie wszystkie "spalacze" tłuszczu są bezpieczne dla układu pokarmowego..

Gość gość
Bo wszystko jest wzgledne wszysto...

Gość gość
Jestem zdania, że warto – jeśli ktoś racjonalnie Ci je dobierze, ostatnio pod okiem trenera z zespołu http://www.elitesportfood.pl/#onas wprowadziłąm odżywki białkowe, które pije po intensywnym wysilku fizycznym. Wiadomo staram się resztę makro i mikroelementów dostarczać jedząc warzywa i owoce, ale s zimą, to mocno ograniczone, dlatego czasami kupuję jakieś witaminki,aby ich niedobór szybko uzupełnić.

Gość nikki26
wydaje mi się, że najważniejsze jest abyś uzupełniała witaminy i minerały, ja rozpuszczam w butelce wody mineralnej orsalit, żeby uzupełnić składniki mineralne i płyny, można go dostać w aptece, ważne żebyś przy aktywności fizycznej się nie odwodniła, jeśli stosujesz dietę, możesz też brać jakiś zestaw witamin, należy też bardzo dużo pić, zwłaszcza na takich upałach jakie teraz mamy

pod warunkiem, ze sa łatwo przyswajalne przez organizm. inne do wyrzucenia.

Gość colia26
oczywiscie ze warto, po to one są :) tylko wiadomo, ze trzeba je dobrac odpowiednio do swojego organizmu oraz intensywnosci treningu :) ja sobie zawsze zamawiam z http://supplements-center.com/ - szybka wysylka i dobre ceny :)

Gość fifirifi1
Ja stostuję preparaty z serii Queen Fit z Olimpu. Najbardziej polecam Work it - proszek do rozpuszczania. Daje mega pompe na trening ;)

Gość gość
Jeżeli chcesz przeprowadzić faktycznie profesjonalną suplementację to weź pod uwagę www.swiatsupli.pl. Doradzą ci, także innowacyjne preparaty, szczególnie podnoszące poziom testosteronu. Pod tym względem bezbłędnie.

Gość Anuusiaa322
Oczywiście, że warto! Suplementy wspomagają trawienie, nawadniają organizm i przyspieszają odchudzanie. Dodatkowo chronią organizm, który jest nadmiernie "użytkowany". Osobiście polecam suplementy firmy Olimp z linii Queen Fit. Ja stosuję i czuję znaczną zmianę w porównaniu z ćwiczeniami bez wspomagania suplementacją.

Gość gość
Lubię kupować odżywki przez portal www.bodypak.pl , że wybór mają mega duży,a dwa że ceny raczej przystępne. Można tu kupić wszystko, od białka przez aminokwasy typu BCAA, po żele i napoje izotoniczne. Z takich lepszych marek jakie mają w ofercie i szczególnie sobie upodobałem to na pewno bym doradzał SportDefinition i 6Pak Nutrition.

Gość gość
Polecam zainwestować w suplement Largomass - w szybkim tempie przy zdrowym trybie życia, można zdziałać cuda.

Gość pamelkowa
Moim zdaniem warto ale tylko te, które są naturalne i bezpieczne. Chemii bym nie tknęła od siebie moge polecić slimmertime jeśli ktoś szuka czegoś bezpiecznego i faktycznie dającego efekty

Gość gość
Przy intensywnych treningach i chęci zbudowania masy mięśniowej polecam suplement Largomass - stosowałem niedawno i jestem bardzo zadowolony z efektów.

Gość gość
Stosuje od 2 miesięcy suplement largomass, w połączeniu z regularnymi treningami widzę już pierwsze efekty.