Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze bezrobotna

jak dobrze napisać C.V. ? help!

Polecane posty

Gość jeszcze bezrobotna

niedawno skonczylam studia i zaczynam poszukiwania pracy. prosze o rade kogos bardziej doswiadczonego - jak teraz pisac cv? chodzi mi glownie o uklad tekstu.. w necie szulakam i jest pelno przeroznych wzorow do pisania cv, ale nie wiem ktory jest z nich najlepszy... chodzi mi o to, czy teraz pisze sie tak, w kolumnach: imie i nazwisko: Anna Kowalska adres: ul. Jasna 2/3 wyksztalcenie: wyzsze . . . wiecie o co chodzi ;) a moze tak: imie i nazwisko: Anna Kowalska Adres: ul. Jasna Wyksztalcenie: wyzsze . . . . jednym slowem chodzi mi o to, czy lepiej zastosowac 1szy czy 2gi wzor w swoim cv. bede wdzieczna za pomoc!

Gość do gupiej autorki
www.google.pl :O

Gość jeszcze bezrobotna
jakbys przeczytal/a co napisalam to bys wiedzial/a, ze w necie juz szukalam. tutaj pytam tylko o zdanie, ktora wersja jest lepsza, a jesli nie chcesz nic doradzic to sie nie wypowiadaj.

Gość hg
ja mam u siebie tak jak we wzorze 1

Gość kiiiaaa
Różne są wersje . A te przykłady co ty piszesz to nie wiem skąd wzięłaś, bo to nijak nie pasuje. jak już to ta pierwsza wersja. Szukaj w internecie jest pełno wzorów

Gość jeszcze bezrobotna
matko z corka. ja wiem, ze jest pelno wzorow bo szukam. chodzi mi tylko o to, ktory waszym zdaniem jest lepszy, bo nie wiem na jaki sie zdecydowac. a co do tego 1go, to mialo byc tak, ze w kolumnie po lewej rzeczy typu: imie i nazwisko, adres, a potem rownolegle w drugiej kolumnie "odpowiedzi".

Gość jeszcze bezrobotna
chodzi mi mniej wiecej o cos takiego jak na tej stronie po prawej (to jest moj 1szy wzor).