Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochasz mnie juz

...smutno mi bo mnie nie kochasz....

Polecane posty

Gość nie kochasz mnie juz

topik dla wszystkich, ktorzy sie smuca bo ich Kochanie ich nie kocha. wpisujmy sie!

Gość wwwqqq
to dopisuje sie...ech...zakochałam sie w moim sasiedzie..wyslalam mu tysiace sygnalow ale on nic....

Gość na kafe sami szcześliwie
zakochani, inteligentni z dobrą posadą bo przecież mają najwyższe kwalifikacje. Pracodawcy się o nich biją a oni jeżdżą od rozmowy do rozmowy kwalifikacyjnej swoimi audicami i bmkami podbijając stawkę coraz wyżej. Zarabiają miesięcznie po 40 tys. ale w przyszłym roku mają zamiar iść wyżej bo już im takie życie nie wystarcza. Ci, którzy posiadają dzieci oczywiście już składają papiery do najlepszych uczelni, poniewaz ich pociech są nadwyraz rozwinięte, co widać po kolorze kupki jaką zrobiły po pierwszym stałym posiłku... Generalnie cudo... sielanka...

Gość mi też smutno
z tego samego powodu:(

Gość lawittt
mnie w ogóle nikt nigdy nie kochał w życiu

Gość mi też smutno
😭

Gość gdyby nie sauna
to nie widziałbym nagiej kobiety

Gość troche nie w temacie
ale wakacje się kończą a ja nigdzie nie byłam od zakończenia roku szkolnego, bo moi rodzice nie mają kasy a to co zarobiłam odkładam na studia

Gość mi też smutno
jeszcze nie raz zobaczysz gołą babkę, zobaczysz;) pewnie młodziutki jeszcze jesteś

Gość lawittt
to był mój wpis no nie taki młodziutki bo 26 lat już mam a naga kobietke zobacze jak pójdę do sauny bo inaczej to już nie

Gość jeszcze na plaży naturystów
możesz zobaczyć na żywo:)

Gość Paulaaa85
Lawitt to co sie dzieje ? na pewno jestes sympatyczny, wiec nie rozumiem. Taki niesmialy jestes ze jeszcze nie poznales zadnej kobiety?

Gość lawittt
nieśmiały nie jestem,jestem policjantem i mam czesto kontakt z ludzmi jestem nieatrakcyjny fizycznie,mało zarabiam,i pracuje po tyle godzin ze mam mało wolnego czasu.

Gość lawittt
za 6 minut uciekam z forum

Gość lawittt
dzisiaj mam nockę i najchetniej bym sie zastrzelił w toalecie zaraz po pobraniu broni od dyżurnego tak siebie nienawidze,inni ludzie maja normalna pracę,kogoś kto ich kocha,wolny czas a żyje jak zwierze,ah.....

Gość lawittt zmień pracę
albo wyjedź do innego miasta i pracuj nadal w zawodzie. Może trafiłeś na bardzo toksyczną komendę? Jesteś rozsądny, mądry, szkoda by było Ciebie. Co do innych, to nie myśl, że tak wszyscy kogoś maJĄ. Kafe jest tego dowodem, jak wielu ludzi jest samotnych. Pozdrówko

Mnie też... chociaż w sumie nie wiem czy mnie nie kochasz i nie pokochasz. Ty nawet nie wiesz, co ja do Ciebie czuję. Dla Ciebie jestem koleżanką. Jak na razie tylko.