Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoDziwne

tabletki anty a ciąża

Polecane posty

Gość wierra 333
trzymam kciuki:0 i czekam a teraz zycze spokojnej nocki i oby przyszlo krwawienie:) do jutra:)

Gość NoDziwne
No więc mogę napisać UFFFF! dostałam, boli jak diabli ;-) ale bardzo się cieszę! Jeśli zajrzysz Wierra, to jeszcze raz dzięki za podtrzymanie mnie na duchu :-) pozdrawiam i miłej niedzieli :-)

Gość wierra 333
SUPER!!!! HURRAAA!!! Mowilam ze dostaniesz! Ciesze sie bardzo! Juz chyba spokojniejsza jestes ;) super! rowniez zycze milej niedzieli

Gość aaa_200
wlasnie mam ten sam problem :( powinnam dzisiaj go dostac, czwarty dzien od ostatniej tabletki, zawsze rano a tu nic... i tu stres.. tez bralam antybiotyk i do konca.. :(

Gość misie przytrafilo ostatnio
ze wogole nie dostalam okresu w trakcie przerwy, test robilam, u lekarza bylam, w ciazy nie jestem. ale mialam stracha, tym bardziej ze jakby okazalo sie ze mam w sobie dzidziusia zostalabym samotna matka. ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec w takich ekstremalnych sytuacjach:]

"jakby okazalo sie ze mam w sobie dzidziusia zostalabym samotna matka." sama przeczytaj jak to okropnie brzmi. co zrobiłaś z tak uzyskaną wiedzą na temat jakości Twojego partnera?...