Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belialka

CHYBA POPEŁNIĘ.samo.stwo . nie żartuję...

Polecane posty

Gość belialka

Nie mam siły dłużej żyć mam 25 lat...

Gość belialka
Bo życie mnie przerosło...

Gość belialka
nie żartuję, rozmawiacie z autentyczną osobą, która zastanawia się nad popełnieniem samobójstwa...

Gość onelovedenim
Tak nie musi być. To jest w twojej głowie. Możesz być szczęśliwa. Tylko nie bądź tchórzem i nie uciekaj od problemów. ROZWIĄŻ JE. Może znajdziesz pomoc przyjaciela, którego teraz nie dostrzegasz? Nie poddawaj się. Wierzę w Ciebie :*

czekaj czekaj, tu kazdy jest autentyczny, napsizesz co sie stalo? ze zycie Cie przeroslo? chyba troche cie rozumiem...

Gość szkoda zycia
zaczynam czuc ruchy swojego dziecka a to 22 tydzie ciazy

nie raz myślałam o samobójstwie, 3 razy próbowałam popełnić. więc Cię rozumiem. ale nie rozumiem jednego. czego oczekujesz od nas?

Gość belialka
Właśnie... życie mnie przerosło już 2 lata temu... Mam 20 kilka lat nigdy nie miałam partnera... 24 letnia dziewica z kompleksem niższości... Nic, tylko przerwać to CIERPIENIE...

Gość kobietaedwarda
Musisz naprawdę BARDZO się wahać, skoro sięgasz porady na kafeterii. Chyba nie jesteś tego pewna. Coś czuję, że to chwilowe załamanie. Ale właśnie - czego od nas oczekujesz? Że cię poprzemy? Że Ci odradzimy? No, czego?

Gość onelovedenim
Uwierz mi - nie wiesz, co to PRAWDZIWE cierpienie. Może ja też nie. Ale wiele w życiu widziałam.

Gość annajulia
jeśli ktoś chce popełnić samobójstwo to nie mówi o tym.. po prostu to robi.. nie kontaktuje się z nikim nic z tych rzeczy.. po prostu robi to... a jeśli szukasz kontaktu z ludźmi to nic ci nie będzie.. to tylko depresja:)

Gość belialka
Niczego od WAS nie oczekuję... Po prostu chcę się wyżailć... Jedyny prawdzwy głos w tym chłamie internetowego ścierwa to ja....

Przestan! Ja mam 19 lat, jestem w ciazy, nie jestem dziewica od ponad roku. Rodzina sie mnie wyrzekla, wyrzucili z domu. Zostal mi rok w szkole. Mam zagrozona ciaze. Boje sie ze nie zwiazemy konca z koncem. Zamienisz sie? ja sie tylko ciesze tym, ze niedlugo bede mie corke u boku, czlowieka ktory bedzie mnie kochal tak po prostu, skoncze szkole, zaczne sobie radzic.

Gość niosacy_swiatlo
Dawaj belialka, powiedz w czym problem...

Gość belialka
DEPRESJA poganiana DEPRESJĄ i tak w kółko To zbiega się z moim nieosągniętym celem-,, zaliczeniem choćby nieatrakcyjnego chłopaka JA po prostu pragnę MIŁOŚCI....

Widzisz, ale masz rodzine. Ja nie mam rodziny, ale mam milosc. Nie mozna miec wszystkiego, teoretycznie i na Ciebie czas przyjdzie. No i napewno nie siedz w domu, tu milosci nie spotkasz.

Gość niosacy_swiatlo
Zaliczenie ma się nijak do miłości A obsesja niestety nie pomoze Ci w osiagnieciu celu Trzeba mysli przekierowac gdzie indziej a cel zrealizuje sie sam

Dianka90 podziwiam Cię. życzę dużo siły..., by dzieciątko urodziło się zdrowe. wszystkiego co najlepsze wzruszyło mnie to.

Gość belialka
Dianka90 No, to rzeczywiście masz PROBLEM przez duże , PE" Niech Pokocha Cię chociaż ojciec dziecka.... Niech miłość do dziecka zwycięży ponad pseudomiłość rodziny, która Cię odrzuciła.... Jeśli odrzucili Cię z dzieckiem to nie jest rodzina, tylko obcy ludzie...

Gość layla1
czuję się, jakbym czytała o sobie

Gość zdołowana dzisiaj___
Autorko Kochana Ja co prawda jestem po prau związkach ,ale od ponad 4 miesiecy tez czuje sie cholernie samotnie. Gdzie nie wyjde to nikogo nowego nie poznaje albo czepiają sie mnie same prostaki,ktorymi nie jestem zainteresowana(naprawde prostaki-wcale nie przesadzam). Mydle sobie oczy tym, ze swiat nieobraca sie wokol facetów, ale czasem juz nie moge...... dzisiaj czuje sie cholernie samotnie i podobnie jak Ty jestes spragniona milosci:(:(:( naprawde pisze to i wyje jak pies:(::(:( mi tez czasem brakuje sił. Uspokoj sie....zostan na kafe pogadaj ze mną:(:( prosze-potrzebuje rozmowy!

Zyje z ojcem dziecka, kochamy sie. Rodzina odrzucila mnie po wiesci ze jestem w ciazy. Nikt sie nie odzywa, na dodatek moja babcia od strony ojca w ten dzien gdy mnie matka wyrzucala mi zmarla :o osoba ktora kochalam z wzajemnoscia. to zycie jest strasznie sliskie.

Gość belialka
Dianka90 : Ależ ja wychodzę z domu, nawet często... Po prostu czuję, że 24 lata to już przegrane po części życie i staropnieństwo czeka u progu... Jestem zdołowana w czasach 20 letnich żon i 14 letnich matek .... Ale widzę, że moje problemy w obliczy Waszychto całe NIC...

ale zboczylysmy z tematu. Ogolnie jestes dosc komunikatywna osoba? Bo ciezko kogos poznac w 4 scianach, chociaz ja mojego chlopaka przez przypadek na BearShare poznalam :)

Co????? 24 lata - stara panna? Kochana wejdz sobie tu na forum "zycie po 30-tce" Albo po 40. Zobaczych ilu samotnych ludzi. Zreszta teraz to wiekszosc znajduje partnera dopiero po 30.

Gość belialka
Właśnie, wiem, że nie jestem sama w swych odczuciach.... Ale większość młodych mężczyzn to nieprawdopodobni prostacy, którym tylko JEDNO w głowach.... SEX, nie ważne z kim........ Żałosne.. nienawidzę takich prymitywów, którzy nieznawszy osoby gotowi są jej pragnąć......

Gość ale tak kontretnie to kiedy
chcesz to zrobić?

Gość bubu22
belialka jestes taka mloda. czy myslisz ze wyjscie za maz to jest szczyt twoich marzen?