Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOJA ......

Jestem zbulwersowana ...

Polecane posty

Gość TOJA ......

nie ma tematu kobiet 50 + Zupełnie tak jakby kobiety w tym wieku nie istniały. Wiem, że dobrze jest mieć 18-ście, 20 , 30 lat ... ale my kobiety 50 + też zyjemy i istniejemy, niezaleznie od tego jak w kolorowych pisemkach z kobiet 50-letnich robi się kobiety 30-letnie, bo to jest w modzie ... Dzisiaj kobieta 50 + jest kobieta pełną zycia, ktora cieszy się zyciem, pracuje zawodowo, dzieci ma odchowane, zwiedza świat i korzysta z jego dobrodziejstw ... Wściekam się bo w internecie nie udało mi się znaleźć stron z aktualną modą dla kobiet 50 + ... a niestety za m-c idę na wesele i nie da się ukryć, że mam kłopot z ubiorem ... bo ... CO NA SIEBIE WŁOŻYĆ :-D Co wy na to ?

Gość To prawda w mediach
kobiety 50 + nie istnieją :(

Gość nie dobra to był głupi żart
ale tak już jest u nas na kafe, wszyscy wszystkich bluzgają. Zastanów się, czy chcesz tu z nami przebywać :classic_cool:

Gość hjgghgghg
jest juz taki dział"polskie babcie"...

Gość No własnie i ten
post z 20:50 jest własnie przejawem zupeł;nego debilizmu

Gość No własnie i ten
ten że kobiety 50+ w mediach nie istnieją. Totalny debilizm i zero prawdy.

20:50 [zgłoś do usunięcia] myślę że bardzo ładnie byś wyglądała w trumnie Niesmaczne :O Wiesz,że chociaż jesteś młody/a możesz się szybciej znaleźć w trumnie jak osoba po 50-tce?

Gość Czytałam kiedyś że
najstarsza internautka ma UWAGA .... 85 lat i wszyscy ją szanuja bez względu na wiek ... Tutaj juz widzę post jakiegoś małolata idiotyczny , beszczelny i nie wiem czy MAŁOLATÓW NIKT NIE NAUCZYŁ SZACUNKU DO STARSZYCH OSÓB ? Do rodziców, dziadków .... w każdej kulturze starsze osoby sa szanowane, nie tylko ze wzgledu na swój wiek, ale równiez na np. doświadczenie życiowe ... :-D

Gość Do ...walniĘta 1
Dokładnie, trudno się z toba nie zgodzić :) No cóż, są wakacje i smarkacze nie mają co robic , stąd te bzdurne posty :)

Gość moja babcia ma doświadczenie
robiła lody całej kompani SS, przez 6 lat. Po wojnie wyemigrowała do Niemiec, żeby nie tracić kontaktu z przyjaciółmi :classic_cool:

Gość Pani Deep
to samo co kobieta 40 letnia. No gdybys miałą 65 no to mozna się zastanawiac.

Gość to prawda że młodzi
nie maja szacu7nku dla starszych, to przykre Nie wiem czy to brak kultury, czy brak podstawowych zasad dobrego wychowania ... to mnie nawet przeraża ... :( Nie wiem czy nie sznują swoich rodziców, dziadków, pra dziadków ... ????????????????????

Gość Do ...moja babcia ma doświadcz
Wracaj do bajorka amebo

Gość babcia autobusowa
i miejsca nie ustępują w autobusach, udają że nie widzą. Trzeba stać i sapać nad głową, to w końcu ruszą swoje 4 litery. Dawniej tak nie było

Teraz jest tak:szczyle siedzą na necie,a rodzice gonią za kasą albo grillują gdzieś.:( Szacunek?Gdzieś te wartości poginęły.:( Teraz dziadkowie są dobrzy tylko do tego aby wspomóc wnusia kasą.:O

Gość Ja jeżdze własnym
samochodem dziecinko :)

Gość Do ... walniĘta 1
I to mnie przeraża PS Babcią niestety jeszcze nie jestem :-D i w najbliższym czasie mnie to nie dotyczy :(

moja babcia ma doświadczenie-gratuluję.Ciekawe jak spojrzysz babci w oczy mając świadomość,ze napisałeś coś takiego o niej. Żenada :O

Gość moja babcia ma doświadczenie
przecież w książcze tego nie wyczytałam i na filmie nie widziałam. Babcia sama opowiadała. I proponowała mi atrakcyjną pracę w Niemczech za niezłą kasę. Ale mama się nie zgodziła, bo nie miałam jeszcze wtedy 18 lat. A teraz babcia nie żyje już i urwały się kontakty. :(

Gość Uwielbiam moją babcię ...
wychowywała mnie kiedy rodzice pracowali, bardzo, bardzo często ja odwiedzam, zawsze mamy temat i lubie z nia rozmawiać, duzo się od niej nauczyłam, jest wspaniała i jest moją najukochańczą babcią na świecie :-D KOCHAM MOJĄ BABCIĘ i niech żyje jak najdłużej 👄

Gość Ja równiez duzo
nauczyłam sie od mojej Babci tzw. madrości życiowych i pamiętam jak mowiła ... "wiedzieć zbyt duzo to szybko się zestarześ" bo twierdziła, że są pewne granice tego co powinniśmy wiedzieć w danym wieku, na danym etapie życia ... i dzisiaj z perspektywy czasu wiem co mi chciała przekazać ... BYLA BARDZO MĄDRĄ OSOBĄ

Jasne,ze starsi ludzie są mądrzejsi,mają większe doświadczenie życiowe...Bardzo dużo można się od nich dowiedzieć i nauczyć.:)

Gość ja się dowiedziałam
jak można prać w rzece

Gość Dziękuję walniĘta 1
👄 Takich linków jest tutaj na kafe jest trochę :), ale są to tylko pogaduchy dla osób 50 + Na jednym z tych topików jestem :)

Gość a tam sie nabijacie ale to
prawda. Mnie babcia nauczyla przemycać salceson w kalesonach. W Tesco jak znalazł :)

Gość Do ...ja się dowiedziałam
To dobrze, nigdy nie wiadomo co się w życiu może przydać ... a już na pewno nie wiadomo co tobie może się przydać mając takz mała makówkę jak twoja ...

Aaaaaaa to nie wiedziałam.:) Kurcze,nie wiem,gdzie można znaleźć modę dla pań około 50-tki. Chyba musisz się zdać sama na siebie,niestety. Albo poszukać w katalogach,np.Bon Prix albo Quelle... Tutaj nie warto się przyznawać ile się ma lat.Bo zaraz zjadą trochę starszą osobę.Tym szczylom się zdaje,że komputer jest tylko dla nich.:O

Gość mam pytanie do dojrzałych pań
kiedy ciipa przestaje być ciipą a staje się rozklepiochą?