Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość src

lepsza siostra

Polecane posty

Gość src

ciagle tylko slysze od rodzinki jak to ona "wypiekniala"..wszyscy tylko komentuja jak ona silicznie wyglada....wystarczy ze podetnie wlosy a juz gadaja ze jak cudnie....a ja zawsze bylam ta "ladniejsza" i nikt nic nie mowi...moglabym sobie wlosy na zielono zafarbowac a i tak nikt nie zauwazy...przykre...

Gość takie jest zycie

Gość src
brutalne zycie

Gość MicroMacro
Może to zazdrość

Gość src
pewnie ze wzgledne:) mowie tylo to co slyszalam od innych pare razy...nie uwazam sie za miss...ale na troche uwagi o d rodzinki chyba tez zasluguje a przynajmniej niech nie komentuja tak jej "przeobrazenia"

Gość aldehyd
nie przejmuj sie nimi. gdybyśmy się umówili mógłbym Cię adorować ile byś chciała, bezinteresownie pieścić i paść do twoich stóp.

Gość src
aldehyd:)nie chodzi o zazdrosc tylko o ....wlasciwie nie wiem o co...denerwujace sie kiedy przychodzimy gdzies razem i na wejsciu slysze : K jak ty pieknie wygladasz a o mnie ani slowa....tylko napijesz sie kawy czy herbaty.....zreszta macie racje nie ma sie co przejmowac takimi bzdurami...ja tam wiem swoje i ego bede sie trzymac:)

Gość Owidjusz
Z góry zakładają że Ty masz świadomość swojej urody. Twoja siostra sprawia wrażenie wiecznie zakompleksionej i dla podniesienia jej samo oceny, tak nad nią tańczą.

Gość src
moja siostra nie ma kompleksow tylko teraz fruwa z radosci ze tak o niej gadaja....ma faceta mieszka sama...wiec nie chodzi o zadne kompleksy ...tylko o wkurzajace zachowanie rodzinki...zreszta ja zawzsze bylam ta "madrzejsza""rozsadniejsza" wiec za co mnie tu chwalic...

Gość Owidjusz
Jesteś "tą starszą" ??? ;)

Gość src
starsza:) ale tylko o rok...a co....:)

Gość Owidjusz
Temat jest mi aż za dobrze znany. :) Większość dziewczyn, które mają młodsze siostry czują się podobnie do Ciebie. Może nie czują a odczuwają ;) Nie jesteś sama ze swoim problemem "ukrywanej zazdrości" ;)

Gość Owidjusz
Czekałem chyba z pół roku zanim moja dziewczyna przedstawiła mnie swojej siostrze. Oczywiście nie zmarnowała tego czasu i odpowiednio mnie przygotowała do tego spotkania. Tak się zaabsorbowała robieniem mi wody z mózgu że przestała słuchać co do niej mówię. Skoro bardziej ją interesuje co ja mogę sobie pomyśleć o jej siostrze (nie daj boże w pozytywnym słowa tego znaczenia) niż co mam do powiedzenia na jej temat, zacząłem szukać sobie jedynaczki. ;)

Gość Owidjusz
stroopek przed ruchaniem nie zapomnij zdjąć majtek a jak to zrobisz to nie sikaj na dziewczynę tylko poszukaj dziury gdzie będziesz mógł włożyć. :O

Gość Owidjusz
Zgadłem???? ;) 🖐️

Gość src
wiesz dziewczyny sa zazdrosne o siostry i przyjaciolki...pewnie masz racje ze to chodzi o zazdrosc bo ona uklada sobie zycie a ja wciaz singielka...moze tu nawet nie chodzi o to ze tak ja chwala ale to jest ta kropka nad i ktora wywolala u mnie zlosc..podloze tego pewnie jest zupelnie inne...jak ona praktycznie na przekor wszystkim wyszla z domu i wyjechala do innego miasta to pokrzyczeli a teraz ze dobra prace ma ...super chate....i wogole cudo...a ja siedze dalej w swoim miescie...nic specjalnego sie nie dzieje w moim zyciu..facet mnie zostawil-ale tak sie zdaza ich zdaniem....trzeba bylo pokazac rozki i tez wyjechac jak byla okazja...ale nie zostalam bo "co oni o mnie pomysla" zreszta tysiac bzdurnych powodow mnie trzymalo...czlowiek madry dopiero po czasie....

Gość Owidjusz
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Zamiast oglądać się na innych i siostrę należy zdać sobie z tego sprawę że my to nie oni. Ich życie to nie nasze i nie zawsze idąc tą samą, już utartą ścieżką , możemy być spokojni że nic już nas niemiłego nie spotka. Bycie singlem też ma swoje dobre strony ;) pozdrawiam 🖐️

Gość src
pewnie ze ma dobre strony..ja tam nie narzekam...ciesze sie z tago jakie mam zycie chociaz czasem kazdego lapia zle dni i wtedy widzi sie wszystko w czarnych barwach...ogolnie jest ok...i oby gorzej nie bylo:)

owidjusz, głupiś jak but. forum jest erotyczne i do tego piję. a jeśli chodzi o moje życie seksualne to zapewniam że jest o wiele lepsze niż twoje. I tyle w temacie.

Tylko Tobie się tak wydaje, oziębły "stroopek', "tku" ? :O I temat jest jak najbardziej erotyczny, tylko istnieje, potrzeba czytania pomiędzy wierszami. ;)