Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onomatopeja82

Problemy natury egzystencjalnej

Polecane posty

Gość Onomatopeja82

Opisałem problem już wcześniej, ale temat widocznie zbyt mało chwytliwy... ;-) Pojawiło mi się zgrubienie na karku po lewej stronie, zaraz obok kręgu szyjnego. Dosyć duże, zaczerwienione, bolesne przy dotyku. Nie wiem za bardzo co to jest, szukałem w internecie, czy mogą być to węzły chłonne, ale nie znalazłem żadnej informacji, czy występują one w tym miejscu. W dotyku jest dziwne, tak jakby dotykać kawałek słoninki Czy wie któs, co to może być? Z góry dziekuję za ewentualne odpowiedzi.

Gość Onomatopeja82
Fajnie mieć tę świadomość,że los zupełnie obcej, anonimowej osoby potrafi spotkać się z takim ogólnym poruszeniem... Dziękuję za Waszą troskę, dzięki Wam odzyskałem wiarę w ludzi :-p

Gość Onomatopeja82
Fuj! To reakcja na filmik... Polecasz zrobienie mi tego samego? To znaczy naciąc skalpelem i wycisnąc? Pytam poważnie, każde rozwiązanie wydaje mi się lepsze, niż pójście z tym do lekarza, jestem dosyc leniwą osobą ;-)

Gość grenadinne
jesli jestes leniwa osoba, to nic z tym nie rob. jak ci sie rozbabrze, to sie sam znajdziesz w szpitalu i nawet nie bedziesz wiedzial kiedy to sie stalo.

Poruszona problemem, jaki spotkało na Twojej drodze życie, postanawiam uroczyście udzielić Ci rady: idź do lekarza:P

Gość Strina24
Być może to kaszak, mój tato kiedyś miał Musisz z tym iśc do lekarz, być może konieczna będzie operacja :)