Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowlasnie niewiem

Turcja z dziećmi

Polecane posty

Gość nowlasnie niewiem

Czy da się wytrzymać wysoką temperaturę? Nastawilismy się na basen i morze, ale upał trochę mnie przeraża.

Gość olenkaDD
Ja co prawda byłam w Turcji w kwietniu to nie było upałów. Ale byłam w Tunezji w lipcu i było gorąco. Ale ja się siedziało w basenie albo w morzu to dało się wytrzymać, było bardzo przyjemnie :) A jakie duże są Twoje dzieci ??? W Turcji są okropne żwirowe plaże, kamieniste dna, córki mojej kuzynki marudziły na plaży i wolały siedzieć w basenie.

Gość mika.mi
nie polecam moja kolezanka leciala z 2 dzieci (blizniaczki 1,5 roku) zaplacone miala za 2 tyg a po tygodniu musiala wracac i jeszcze zaplacic za to ze skrocila sobie pobyt itp male dostaly biegunke a na koniec wymioty z odwodnieniem i musielui wracac my lecimy na poczatku listopada, ale bez dzieci (3,5 i 1 lat) najmlodsza lubi tylko jeziorko, bylismy nad morzem i katastrofa :-/ wiec nie ma sensu zabierac w moim przypadku

Gość my za rok
leciemy do tunezji moj syn będzie miał dwa latka i naprawdę nie masz sie czego obawiac oczywiscie jezeli bedziesz z głową wszystko robic i twoje dziecko nie jest noworodkiem!na miejscu jest lekarz wiec mozesz byc spokojna!a temperatury tam odczuwa sie troszke inaczej niz u nas upały jest inny klimat i w ogóle odpowiednie kremy dla maluszka i bedzie wszystko ok :)

Gość nowlasnie niewiem
mamy już wykupioną wycieczkę, na tydzień, więc może obejdzie się bez większych sensacji ani pierwsi ani ostatni raczej nie jesteśmy, którzy jadą z dziećmi

Gość a ja jak najbardziej
Polecam takie wyjazdy :) Moje córy miały 15 miesięcy i 5 lat i było super :)