Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masio9100

Jestem tu nowy....

Polecane posty

Gość andy pipol
czesc a ja ide spac

Gość anabolitos steridos
bo my tutaj rzadzimy stara gwardia a ty nowy wypierdalaj w podskokach stąd nie chcemy nowych :classic_cool:

aster290 Właśnie widze jak mnie przywitali!!!!!! zero empatii A mi Kabel USB Dlatego teraz bo niedawno odkryłem to forum i założyłem topic by kafeteriusze pomogli mi w rozwiązaniu pewnego problemu. Jednak rady od nich nie dostałem a jeszcze nabrałem więcej wątpliwości czy postępuje słusznie!!!!!!

aster290 Od przytulania to mam swoją dziewczyne A mi kabel USB Oczywiście że nie, tylko jeszcze bardzie namieszali mi w głowie

Od przytulania to mam swoją dziewczyne to bylo niegrzeczne 😠 ....to byl pocieszajacy zwyczajowy na kafeterii gest pocieszenia ! 21min, 20 min, 19 min......

Pani Koleżanka Zapomniałem o Tobie ale nie wiem w jaki sposób mam Ci to wynagrodzić? aster290 Mam nadzieje, mam dziewczyne i nigdy bym jej nie zdradził!!!!! Jak się robi buźki?

A mi kabel USB Pocieszenia to ja raczej tutaj nie znajde, jedni mnie krytykują a drudzy się litują. Szkoda tylko że nie umią wskazać właściwej drogi!!!!

Oj, przecież żartowałam:) :O (moja ulubiona:P) - : + O :P - : + P :D - : + D :classic_cool: - [ cool ] bez spacji :) - : + ) Wytłumacz jaki masz problem, to spróbujemy zaradzić:)

I nie używaj tylu wykrzykników, bo to podobno oznacza wertepy pod sufitem:D żarcik, nie bierz tego do siebie... ale naprawde zmniejsz ich ilosc

Pani Koleżanka Ten problem to ja już sam rozwiązałem, choć nie jest mi z tym lekko ale myśle że postąpiłem najlepiej jak tylko mogłem. Krzywdy napewno nikomu nie zrobiłem!!!!!!!!!

Gość jkjljklljj
:classic_cool:

Założyłem temat po to by się z wami poznać a nie rozdrapywać coś o czym powinnem zapomnieć. Jedni mówili mi że to co zrobiłem się do mnie wróci a drudzy że zrobiłem najlepiej jak tylko mogłem. Ale nie chciałbym już o tym rozmawiać bo na ten temat to już się nagadałem tam a żadnej rady nie dostałem, wiec zrobiłem tak jak postanowiłem.