Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salma191

PORADZCIE COS!PODOBA MI SIE MOJ INSTRUKTOR,JA JEMU TEZ...

Polecane posty

Gość 37389941K
Oj Salma Salma będziesz żałować... ale człowieka najlepiej uczy się na własnych błędach.. no chyba że lubisz takie przygody i co najważniejsze nie zaangażujesz się emocjonlanie.. bo wtedy będzie Ci bardzo ciężko

i co najważniejsze nie zaangażujesz się emocjonlanie.. bo wtedy będzie Ci bardzo ciężko" tzn pewnie ona tak mówi że sie nie angażuje :P do 2 razu ;) za dużo achów i echów tu nawypisywała by móc powiedziec że jest to angaż nieemocjonalny ...

Gość Salma191
37389941K, zdaje sobie sprawe,ze moge tego załować,ale zycie jest tylko jedno i zbyt krotkie,wiec doszlam do wniosku,ze nalezy z niego korzystac.Powinno sie korzystac,skoro na koniec i tak zakonczymy nasz zywot jak kazdy inny marny ssak;p Jak dodtad nie interesowaly mnie takie przygody,ale mam juz dosc bycia grzeczna dziewczynka,bo i tak chuja z tego mam:] Zawsze to bedzie jakies nowe doswiadczenie, przezycie-w zyciu roznie sie układa;pNie moge powiedz,aby pozostawała zupełnie bez zaangazowania emocjonalnego juz teraz,a co bedzie dalej...Ale wychodze z zalozenia,ze lepiej sprobowac i załowac,niz zalowac,ze sie nie sprobowało:)

Obecnie przechodzę drobny romansik z instruktorem starszym od siebie, ale nie można zbytnio w to się angażować. Mi wystarcza tak jak jest, czyli miłe słówka delikatny dotyk dłoniami i to jest piękne.Nie oczekuje niczego więcej. Później gdy skończę kurs to kontakty nam się urwą ale kto wie haha:)