Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZMECZONA 35

codziennie rano jak wstaje z łożka CZUJE SIE ZMECZONA

Polecane posty

Gość ZMECZONA 35

codziennie rano, jak wstaje jestem bardzo zmeczona..boli mnie wszytko, jestem niewyspana.... kto tez tak ma?

Gość zmeczona 35
ja mam 35 lat, teraz nie pracuje bo mam dlugi urlop...powinnam byc wypoczeta ..a jestem naprawde strasznie zmeczona psychicznie i fizycznie..psychicznie to chyba przez rozowd

Gość zmeczona 35
w nocy staram sie spac..czasem przebudzi mnie moja 2 letnia coreczka... rano strasznie boli mnie kregoslup i nogi..jakbym dzien wzcesniej robila maraton....

Gość zmeczona 35
mam pokoj na poddaszu...

Gość żyła promieniuje do góry

może spróbuj przespac się na kocu i kołdrze na podłodze? może poprostu masz zły materac? rozwód wiadomo, dobrze na człowieka nie wpływa, ale od niego raczej kręgosłup nie powinien boleć...

Gość wiertara II
albo niedobór :o

Gość Prosta diagnoza
Za dużo seksu, co powoduje zmęczenie. albo za mało i powoduję to napięcia mięśni. Rada - dostosować ilość seksu do wydolności organizmu. Albo kochać sie w pozycjach wymagających mniej energii.

Gość zmęczona 33
ja też czuję się rano fatalnie. zawsze niewyspana, choćbym nie wiem ile spała, zmięta i kołowata. potem to mija, ale po przebudzeniu... dlatego tak nienawidzę wstawać rano z łóżka. dzięki Bogu nic mnie jeszcze w kościach nie łamie, ale kto wie jak długo.

Gość kitty morquel
ja tak mam tylko w okresie późnolenim , zmęczenie dopada mnie pod koniec lipca i trzyma do września bądź pażdziernika.Potem już się lepiej czuję i normalnie śpię.Co to może być???

Gość evazięba
Ja też tak mam:( Na dodatek mam psychozę. Czasem mam myśli -" a jakby cię tak teraz ktoś zaatakował?" i w tym momencie mam ochotę wrzeszczeć. A to duch człowieka z nożem z teledysku Majkela Dzeksona. Ale on nic może zrobić ludziom. Był za dobry. Jeszcze większa jego tragedia obecnie bo powinien z nożem latać i mordować :(