Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina ja 888888

pomozcie napisac podanie

Polecane posty

Gość tina ja 888888

Zostalam przeniesiona do innego dzialu w pracy.Ukonczylam studia kierunkowe , pod kątem pracy, ktora wykonywalam w poprzednim dziale.Che napisac podanie do dyrektora o skierowanie na studia o innym kierunku, ktore beda mi niezbedne w obecnej pracy.Jak umotywowac to podanie.Zostalam przeniesiona do tego dzialu na skutek braku etatow w tm dziale nie z wlasnej checi tylko z musu.

Gość hmmm..........................
i to jest wlasnie ta polska, wyksztalcona mlodziez, ktora wyzej sra niz dupe ma, mo ma mrg. A o pomoc w napisaniu podania musi prosic sie na jakims forum internetowym, PORAZKA.

Gość tina ja 88888
oj zaraz taki komentarz.Skonczylam kierunek scisly , bardzo trudny wiec mysle, ze bys sobie nie poradzila.?Post z prosba jest do polonistow bajkopisarzy lejacych tzw.'' wode ''

Gość haloooooooooo
oddaj dziecino ten dyplom zenada

Skonczylam kierunek scisly , bardzo trudny zazwyczaj na scisly i trudny keirunek ejst popyt wiec moze zmien prace?

"bardzo trudny wiec mysle, ze bys sobie nie poradzila" wiesz co to jest skromność? - nie?? to się jej naucz bo z takimi ludźmi nikt nie chce mieć nic wspólnego!

Gość cala prawda cala dobe
"bardzo trudny wiec mysle, ze bys sobie nie poradzila" wiesz co to jest skromność? - nie?? to się jej naucz bo z takimi ludźmi nikt nie chce mieć nic wspólnego! ona jej odpowiedziała adekwatnie do jej "odpowiedzi", jednostronna idiotko!

cala prawda cala dobe - nie będę się zniżać do Twojego poziomu i pozostawię bez komentarza...

Gość cala prawda cala dobe
pozostawię bez komentarza... to zrozumiale dla mnie, takie osoby jak ty nie mają argumentów, tylko agresję i glupote. pa!:o

biorac pod uwage, ze autorka nie potrafi napisac podania, pewnie nie skonczylaby "najprostszego" kierunku humanistycznego, wiec uwaga "wiec mysle, ze bys sobie nie poradzila" jest co najmniej glupia :o no i sorry ale posiadanie wyzszego wyksztalcenia do czegos zobowiazuje (a przynajmniej powinno), wiec chocbys miala profesora a nie umiala napisac podania (wydawaloby sie to dziwne w takim przypadku) to i tak twoje wyksztalcenie jest neiwiele warte :o wiec co to za trudny kierunek skonczylaS?

Gość psychiczna kafezdizra
smiech:o

Gość jestem koniem
i nie mogę pomóc

Gość Kowalski a azawwsze taki pomcn

Gość A jak ty pracę magisterską
napisałaś, jak podania nie umiesz?

Gość tina ja 8888
Jestescie niemozliwe dziewczyny wrecz chore.Widze, ze nadajecie sie wylacznie do krytyki.Zaloze sie, ze nie mozecie mi pomoc bo jestescie denne.To byla prowokacja.

Gość buaaha haahaahahaaaa
denna to jestes ty kochana... żenua;]

Gość podanie uczono mnie w 6 klasie
podstawówki :O

ale przyznaje ze nic juz z tego nie pamietam :classic_cool:

ale po autorce i tak bede jechac; jestem czescia naszego narodu, a nasza nacja jest pelna krytykantow ;) :classic_cool:

takich, ktorzy sami nic nie wiedza a na iinych mowia tez taki jestem :classic_cool: ale autorce i tak bede dogadywac :D bo bylbym chory gdybym tego nie robil :D :classic_cool: