Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adas88

maly problem z pocatkiem znajmosc

Polecane posty

Gość adas88

Witam.Okolo2tygodnie temu poznalem dziewczyne przez neta,pogadaliśmy przez PW troche a potem poprosiłem ją o nr gg,dala mi,wymieniliśmy sie swoimi zdjęciami,ja jej sie spodobalem chyba ,i ona mi,przez jakis prawie tydzien gadalismy po pare godzin dziennie na gg,było miło,zapytalem sie jej czy zgodzi sie na spotkanie w realu,zgodziłą sie,wiec ja postanowilem pojechac do Niej,(jakies prawie 2h jazdy busami w 1strone)spędziliśmy wtedy mily dzien,najpierw mi pokazała swoje male miasteczko,a potem poszliśmy do Niej do domu,tam też mnie ugościla,pogadalismy miło,było,następnego dnia mi pisze na gg bo mowi ze analizowała nasze spotkanie i doszła do wniosku że odczuła wraznienie że sie Nią niezaintresowałem bo rozmwalismy tylko tak na ogólne tematy,stwierdziała ze gdybym był nia zaintresowany to powinienem jej to jakos probowac okazywac,np poprzez sprobowanie popatrzec jej jakos głębiej w oczy,wziąc potrzymac ją za rękę-Ona tak uwaza ze jak bymy na Niej zależało jak więcej niż jako koleżance,Ja sobie pomyslałem że mowie 1spotkanie to niech będzie takie ogólne a następne chcialem już poprowadzic jakos tak żeby zaczynała jakos powoli odczuwac ze mi na Niej zależy,Stwierdziła ze niewykorzystałęm swojej szansy,będe jeszcze jakoś probował się z nią dogadac,bo w realu bardzo milo mi sie z Nia rozmawialo,Czyli ja poełniłem bląd że niezaczełem jej odrazu dawac do zrozumienia że mi sie podoba poprzez jakieś gesty??Pozdr

Powinna raczej zrozumiec, pierwsze spotkanie to nie bardzo wiedziales jak sie zachowac. Moze to po prostu jakis wykret w stosunku do Twojej osoby. Glupio jej bylo powiedziec, ze nic z tego nie wyjdzie to taki powod wymyslila. Chyba, ze jest przyzwyczajona do tego , ze za pierwszym razem facet patrzy jej gleboko w oczy i liczyla na inne gesty... Troche dziwne moim zdaniem

Gość adas88
ONa wlasnie mi mowiła ze zna wielu facetow ma przykre doswiadczenia z nimi ale ze Jej poprzednicy bardziej okazywali jej zainteresowanie wprost,ja moze nieumiem sie tak otworzyc na 1spotkaniu co nieoznacza ze mi sie niepodoba,wrecz przeciewnie jest.na gg Jej napisałem że mi na Niej zależy,to mi napisała czemu ja wykladam odrazu wszystkkie karty na stól...a potem Jej tłumacze że chodzi mi poprzez "zalezy mi na Tobie" ze chce z Nia utrzymywac kontakt

no faktycznie sie za bardzo otworzyles. Nie mowi sie takich rzeczy od razu, ze na kims Ci zalezy. Jak bedzie chciala utrzymywac kontakt to sama to zrobi, a na razie sprobuj okazac jej swoje zainteresowanie jej osoba. Tylko tez nie narzucaj sie za bardzo, bo moze pomyslec ze zbyt nachalny jestes.

Odnosze wrażenie, ze dziewczyna sama nie wie, czego chce. Wymysliła sobie ideał i teraz go szuka.

o powinienem jej to jakos probowac okazywac,np poprzez sprobowanie popatrzec jej jakos głębiej w oczy,wziąc potrzymac ją za rękę-" koego czyba trafiłes na niezły egzemplarz ... na twoim miejscu sprawdził bym czy aby ta dziewczyna nie jest z tych co na 2 randce bierze do buzi , a na 3 robi to juz z połykiem :P kolego czy ty nie widzisz że panna po prostu w miły sposób chce ci zakomunikować że nie jest zainteresowana spotkaniami z twoją osobą ... czy ty nie widzisz ze pretensje o "ogólne tematy" jest jakimś extremum i sztucznym tworem wymyslonym na poczet odsuniecia cie na boczny tor ... jak tego nie widzisz to albo nie chcesz tego zauważyc albo jestes bardzo młodym kolesiem , który nie do końca pojmuje co sie dzieje ... :D

Gość adas88
Ona niejest taka co bierze do buzi na 2spotkaniu to wiem na 100%,

Gość adas88
Mam małe pytank jeszcze:to dawac jakiejs dziewczynie do zrozumienia jakos ze mi sie podoba??typu:trzymanie ręki,głebokie spojrzenia??