Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnyPUNKTwidzenia

Może zwariowałam a może mam ..... Pomocy

Polecane posty

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
koliberek000 dzieki za wypowiedz a wiec rozmawialismy obiecal sie zmienic

Regres to jesli dla Ciebie wszystko jest banalne ,co robisz na kafe i dlaczego sam tu tkwisz!" bo akurat mam chwile wolnego czasu w oczekiwaniu na swoja dziewczyne która niebawem do mnie przyjedzie i z która bede sie za chwile przytulał , całował i kochał ... :P która poswieca dla mnie czas i doskonale gotuje :D z która sie swietnie rozumiem i z która swietnie mi sie rozmawia :)

Gość geaoer
I się nie zmienił, czyli nic ta rozmowa nie dała.

ale ja czytam co pisza inni poprostu chcialam sie tylko doradzic a zostalam zjechana" nie kolezanko ... ty nie chcesz sie doradzac :) ty czekasz na wygodne dla ciebie odpowiedzi :) czekasz na odpowiedzi .... a to cham , jak on tak moze cie traktować , nic jest nie wart ten twój facet .... itp.itd :P

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
littlesensitive tylko ze moj facet jest strasznie zazdrosny ja spedzam z nim kazda wolna chwile Gdybym to ja nie znalazla czasu dla niego byla by wojna Chce bym byla zawsze przy nim I jestem ale czuje sie jak bym byla powietrzem

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
Regres moze jestem glupia i naiwna ale jak kazdy czlowiem mam serce chcialam tylko sie doradzic co inni ludzie powiedza mi na ten temat Czy tak jak mowi moj facet ze wymyslam czy tez moze mam prawo miec obawy i czuc sie zle

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
jak narazie jest bez zmian nie widac poprawy wiec mozna powiedziec ze rozmowa nic nie dala

powiem jedno. nalezy zwracac uwage na czyny a nie na słowa faceta!! koleś moze gadac to co chcesz usłyszeć albo powie wszystko dla swietego spokoju na jakis czas, do nastepnej rozmowy. to, czy mu zalezy zobaczysz po zachowaniu, zainteresowaniu toba, twoimi sprawami itp. moze byc normalnie bo kazdy zwiazek przechodzi różne fazy. u was moze faza zauroczenie mineła. oby nie było gorzej to znaczy ze jest dobrze. a moze ma po prostu jais problem i jak azdy facet zamyka sie wtedy w sobie, jest oschły bo cos go trapi... tez tak moze byc...

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
jestesmy razem 2 lata

czy tez moze mam prawo miec obawy i czuc sie zle" pewnie ze masz takie prawo :) tym bardziej jak sobie sama wymyslasz tego typu historie ... wiesz kobieta jest taka istota że najfantastyczniejszy zwiazek potrafi zamienic w piekło tylko dlatego że cos sobie wymyśli ,ze cos sobie stworzy , ze cos sobie zinterpretuje ... pomimo tego ze ma najnormalniej na swiecie... :D ty akurat myslisz ze chłop ma cie w dupie bo opowiadajac jakas historie spogladał na matke nie na ciebie :) no wybacz ,ale facet by nigdy takiego problemu nie wymyslił ;)

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
Regres i wlasnie taka jest roznica miedzy kobietami a facetami tak moze robie bzdetny problem i to jest Twoja opinia Dlatego to napisalam bo chcialam poznac opinie innych wiec Dziekuje

do usług ;) a tak powaznie to proponował bym zając sie czyms :) nie miała bys okazji do nudów a co za tym idzie do stwarzania sobie problemów :D

Gość SmutnyPUNKTwidzenia
postanowilam troszke Go olac Pokazac mu ze ja tez moge stac sie obojetna

Gość Bezimienna111
nie szukaj dziury w całym :)

Gość p-lplsakdakm

Gość mjhkdn bfjhvre