Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowicie mądry

MA KTOŚ JAKIŚ PROBLEM ŻYCIOWY??? DAWAĆ GO TU!

Polecane posty

Gość niesamowicie mądry

Rozwiązuje dziś wszystko. Wróżę też. Oraz odpowiadam na wasze pytania z wszelkich dziedzin, nauki, techniki, kultury i sztuki.

Gość Tutystka
kiedy będę mamą?

Gość kiedy znajdzie się facet
który mnie zechce?

Gość cala prawda cala dobe
:D

rozwalil mnie punkt trzeci :D:D:D

Gość ona ta wysniona
ja mam problem :-( nie mam pracy tzn tak bardzo to nie szukam ale mam pytanko za ktorym wyslanym CV dostane robote ? :-)

jak mam osiągnąć harmonię między siłami życiowymi bez poczucia żalu, że kieruję swoje siły na jedno a wszystko inne zostaje w tyle?

ja to mam problem jak dotrwac do okresu, kiedy bede po opercji (wreszcie bede sie normalnie czuc) i jak sie nie bac niezrownowazonej psychicznie "matki" i ogolnie ludzi oraz nowych sytuacji zyciowych

Gość jestem koniem
i nie możesz mi pomóc

Gość ona ta wysniona
oo widzisz dobrze mowisz dac ci flaszke ;-)

jeśli będziesz kierować siły życiowe na jedno to nie zaznasz harmonii, zauważ ze pasjonaci którzy zajmuja się w życiu tylko jedną rzeczą i to w celach zarobkowych czy niezarobkowych prowadzą dość chaotyczne życie w przeróżnych loftach otoczeni dziełami swojej pasji. W celu uzyskania harmonii potrzebny jest kompromis. Po ludzki: trochę tego trochę tego :D Na tym też polega harmonia ... na prostej lini na wykresie zależności czasu od aktywności. Wszelkie wybrzuszenia harmonie rujnują. Nalezy tu zaznaczyć że brak harmoni nie jest złą rzeczą!

Gość jestem koniem
i nawet trzy flaszki i pół litra nie pomogą

cala prawda cala dobe -> matkę olać, niech krzyczy niech się drze a ty 10 głębokich wdechów, krótka wizyta w lesie na łącze wewnątrz głowy i "dobrze mamo!" Jeśli chodzi o okres przed operacją poprostu wyobraź sobie że to nie dotyczy ciebie. Ty stoisz obok a wszystko co się dzieje dzieje sie z jakimś obcym ciałem nie twoim.

Brak harmoni jest złą rzeczą bo uniemożliwia osiągnięcie czegokolwiek. jestem osobą o bardzo szerokich zainteresowaniach i interesuje mnie prawie wszystko! W obecnej sytuacji moje życie wygląda tak: trochę się uczę rosyjskiego, ale po paru dniach już nie mogę wytrzymać i biorę się za włoski (aktualnie uczę się 5 języków na raz bo z żadnego nie mogę zrezygnować, bo wszystkie budzą namiętność mojego serca [no po za angielskim, bo z nim nie ma problemów] a przy tym co jakiś czas dopada mnie straszna depresja że pragnę nauczyć się arabskiego i greki, ale nie mogę bo muszę skonczyć te co zaczęłam.) więc jadę sobie powoli z tymi 5 językami (to moja główna pasja) i często z powodu że nie wiem który wybrać nie robię nic i trace czas i jest mi smutno, po za tym interesuje mnie biologia i historia, bardzo szerokie dziedziny i jak od paru dni udaje mi się czytać bardzo interesujący podręcznik akademicki do biologii i robię notatki i to budzi wielką namiętność mojej duszy i umysłu już dzisiaj siedzę na kafeterii bo mam nieodparta ochotę pogłębić coś z historii Hiszpanii w okresie panowania Burbonów i nie chcę zostawić biologii i nie wiem co mam robić. Po za tym chciałabym wreszcie poszerzyć wiedzę ekonomiczną i z filozofii i NIE WIEM CO MAM ROBIĆ bo chciałabym wszystko a mogę tylko jedno. Jak mam nauczyć się cierpliwości i oddalać wszystko na dalszy plan a skupić się aż do końca na jednej rzeczy?! ;((((((((99

o tej godzinie to ja jeszcze spie :D wiec co, jakprzespie to mi sie nie zachce, czy musze nastawic budzik na wczesniej?:P

aaaaaaaa więc tobie nie chodzi o harmonię lecz zorganizowanie!!!! Proponuje proste rozwiązanie. Na początku będzie ciężko ale z czasem nabierzesz wprawy w niedzielę wypisz sobie na kartce wszystkie rzeczy którymi się zajmujesz. Następnie zrób ładną tabelkę z dniami tygodnia do najbliższej soboty. I rozdziej czynności na dni równomiernie. Tak żeby nie było dnia pustego ani dnia przepełnionego. Rozwiązanie to stosuje sam w nauce 9 języków obcych oraz rozwijaniu juz itak całkiem niezłej muskulatury mojego ciała, oraz w ćwiczeniu mojego ponadprzeciętnie rozwiniętego mózgu. Jeśli jest plan nie ma chaosu. Na początku trzymanie się planu jest dość ciężkie ale z czasem nabiera się wprawy.

No to proszę rozwiąż mój problem, a mianowicie: Chcę takiego pewnego faceta i tylko jego, żadnego innego, ale jemu już się tak jakby odechciało mnie, wszystko było ładnie, pięknie a tu nagle bach i ni z tego ni z owego przestał się odzywać. Co robić? 😭

Mam fobie społeczną, w niskim stadiuum, ale mam. Boję sie ludzi, nawet w towarzystwie przedszkolaków czuję się onieśmielona:O Nie posiadam praktycznie poczucia humoru.:O Mam kompleks obniżonej afektywności umysłowej i ogólnej tępoty.:O Nie mogę spac:O Jestem wymęczona jak górnik, ale za cholerę nie mogę usnąć:O dalej?:O:D